Florin Pastramă s-a săturat să se vorbească despre el. ”Nu știu ce au cu mine”

06.10.2020, 10:33
Florin Pastramă s-a săturat să se vorbească despre el. ”Nu știu ce au cu mine”
Florin Pastramă s-a săturat să se vorbească despre el. ”Nu știu ce au cu mine”

Florin Pastramă afirmă că nu înțelege de ce se tot vorbește despre el și familia lui.

Prezent în platoul emisiunii ”Ctra Night Show”, prezentată de Dan Capatos la postul de televiziune Antena 1, Florin Pastramă a comentat și despre informațiile care apar în presă.  Partenerul de viață al lui Brigitte Pastramă s-a arătat indignat de faptul că tot apar informații mai puțin adevărate despre el și familia sa în presă.

„Nu știu ce au cu mine! Ba că am eu ceva, că are mama ceva. (…) Am și eu o familie. Ba divorțez, ba nu divorțez, ba nu știu ce!”, a reacționat Florin Pastramă, precizează spynews.ro.

Brigitte Pastramă a vorbit despre starea de sănătate a soacrei sale

La emisiunea respectivă, Brigitte Pastramă a făcut câteva declarații despre starea de sănătat a mamei lui Florin Pastramă, despre care s-a spus că ar avea coronavirus.

„În iunie, ne-am dus în Bulgaria. A luat-o Salvarea pe mama lui Florin, acuza dureri. A stat șase zile în spital. Noi când am revenit, am găsit-o deja acasă. Ea este bolnavă, are diabet”, a comentat bruneta.

Brigitte Pastramă a ținut să menționeze că soacra sa se află acasă, nicidecum nu este internată în spital.

„Noi ne-am făcut de vreo trei ori teste și n-am avut niciodată probleme. Noi ne tot facem teste. Iar mama lui Florin este acasă, nu e la spital”, a completat vedeta.

Brigitte și Florin Pastramă sunt protagoniștii unui show la Antena Stars

Brigitte și Florin Pastramă sunt protagoniștii unui reality show la postul de televiziune Antena Stars. Show-ul cu Brigitte și Florin Pastramă de la Antena Stars a început în data de 31 august și este difuzat de luni până joi de la ora 18:45. Cei doi soți afirmau abia așteaptă ca telespectatorii să le vadă viața de familie și clipele savuroase din fiecare zi.

 

citește și...