Florin Pastramă își dorește un copil cu Brigitte. Omul de afaceri i-a cerut ajutorul Oanei Roman.”Roag-o și tu, știi că pe tine te ascultă”

15.12.2021, 14:10
Florin Pastramă își dorește un copil cu Brigitte. Omul de afaceri i-a cerut ajutorul Oanei Roman.Roag-o și tu, știi că pe tine te ascultă
Brigitte și Florin Pastramă vor fi cercetați sub control judiciar. Ce se va întâmpla cu măștile de lux contrafăcute

Florin Pastramă își dorește să devină tată alături de Brigitte. Afaceristul a mărturist că cea mai mare dorință a sa este să fie binecuvântat cu un copil. Brigitte nu rezonează cu soțul său, iar acesta a apelat la o bună prietenă pentru a o convinge să rămână însărcinată.

În preajma Sărbătorilor de Iarnă, Florin Pastramă a mărturisit, la Xtra Night Show, că își dorește să își extindă familia, fiind cea mai mare dorință de Crăcuun. Se pare că Brigitte Pastramă nu își dorește să mai încerce să rămână însărcinată. O persoană apropiată cuplului ar putea să o înduplece pe fosta soție a lui Ilie Năstase, iar dezvăluirea a fost făcută de Florin.

Recent, Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au fost gazdele unui eveniment, realizat la locul de joacă pe care cei doi îl dețin. Cea care s-a ocupat de organizarea evenimentului a fost Oana Roman. Cu această ocazie, Florin Pastramă a prins momentul și i-a spus care este cea mai mare dorință a sa.

 

Florin Pastramă a apelat la ajutorul Oanei Roman

Florin a spus că Oana Roman este persoana în prezența căruia Brigitte este mult mai liniștită. Mai mult, omul de afaceri a mărturisit că a rugat-o pe Oana Roman să o convingă să încerce să îi ofere un copil.

”Nu mai țipă Brigitte, s-a schimbat, de când cu Oana, dacă e Oana aici, gata. E liniștită Brigitte când e Oana aici. Știe că 90% din treburi le ia Oana și 10% le iau eu, așa că eu cu Oana fac echipă. Roag-o și tu pe Brigitte, știi că pe tine te ascultă. Îmi doresc ca Moșul să îi aducă multă liniște sufletească și ca Domnul Iisus să ne binecuvânteze cu un bebe, cum ai tu”, a declarat Florin Pastramă, în cadrul unui show TV.

Brigitte Sfăt a pierdut o sarcină

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmă cu aproape doi ani, la scurt timp după ce s-au îndrăgostit la „Ferma”, de la PRO TV. De atunci, cei doi și-au dorit cu ardoare un copil. Brigitte Sfăt a apelat la fertilizarea în vitro pentru a avea un copil. Însă, lucrurile nu au mers așa de bine, iar după trei săptămâni, vedeta a pierdut sarcina.

Situația a marcat-o pe soția lui Florin Pastramă, care încă nu se simte pregătită pentru a încerca din nou.

„Am dat înapoi timpul și ne-am dat seama cât de greu este pentru o femeie gravidă să treacă prin COVID și vaccin, toate chestiile astea.

Dumnezeu a știut că nu era timpul potrivit pentru asta și a avut grijă să nu fac copii în perioada asta. Aș fi fost în luna a 7-a când a început pandemia de COVID. Ar fi fost un pic aiurea, dar Dumnezeu a știut ce-i mai bine pentru mine”, a spus Brigitte pentru ciao.ro.

 

citește și...