Florin Pastramă are probleme cu menajera. ”Îmi plac glumele până la un punct, dar dacă depășim nu e ok”

06.04.2021, 12:46
Florin Pastramă are probleme cu menajera. ”Îmi plac glumele până la un punct, dar dacă depășim nu e ok”
Florin Pastramă are probleme cu menajera. ”Îmi plac glumele până la un punct, dar dacă depășim nu e ok”

Florin Pastramă are probleme cu noua menajeră care se ocupă de casa lui și a lui Brigitte Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă au o nouă menajeră. Tănăra a făcut tot felul de glume cu Florin Pastramă, iar acestuia nu i-a picat deloc bine îndrăzneala acesteia și a pus-o imediat la punct. Când i-a explicat tinerei că va trebui să le calce hainele, aceasta i-a cerut s-o învețe chiar el, iar afaceristui i-a spus că nu știe, moment în care tânăra a găsit imediat soluția. ”Învățăm împreună”, i-a spus menajera lui Florin Pastramă, potrivit spynews.ro.

„De ce nu-i zici lui Brigitte să te ajute ea? Eu doar îți spun unde sunt lucrurile. (…) Am avut și eu până la 40 de ani..am fost vagabond. Eu acum sunt alt om, sunt pocit și nu-mi plac glumele astea. Îmi plac glumele până la un anumit punct, dar dacă depășim nu e ok. Dacă îmi ziceai înainte să fiu căsătorit cu Brigitte și înainte să mă pocăiesc, eram cel mai fericit(…) Sunt căsătorit”, i-a replicat imediat Florin Pastramă. „Sunt eu o fire mai zâmbăreață, dar nu vreau să credeți altceva”, a spus noua menajeră din casa soților Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă, videoclip despre povestea lor de dragoste


Brigitte și Florin Pastramă încep filmările pentru un videoclip despre povestea lor de dragoste. Soțul lui Brigitte Pastramă a primit cadou de ziua lui de naștere, de la vărul său, o melodie despre cum a început povestea dintre el și vedetă.

„Astăzi vom filma câteva cadre din acest videoclip. Am acceptat să facem acest videoclip pentru că eu am crezut că e o situație pe care o întâmpină foarte mulți băieți și fete. Și trebuie să ia exemplul nostru. (…) Unde există iubire nu mai există absolul nicio diferență de naționalitate sau etnie”, a comentat Brigitte Pastramă, citată de sursa mai sus-menționată.

„Ca orice mamă, eu nu am fost căsătorit niciodată. Și-ar fi dorit să mi iau și eu o fată mai tânără, de-a noastră. (…) Eu o înțeleg pe mama. La noi în familie femeile sunt supuse, nu ies cu noi. Acum lucrurile nu mai sunt așa”, a spus și Florin Pastramă.

citește și...