Brigitte Pastramă, geloasă pe noua menajeră! Ce i-a reproșat lui Florin, după ce acesta i-ar fi făcut ochi dulci

31.03.2021, 14:22
Brigitte Pastramă, geloasă pe noua menajeră! Ce i-a reproșat lui Florin, după ce acesta i-ar fi făcut ochi dulci
Brigitte Pastramă, geloasă pe noua menajeră! Ce i-a reproșat lui Florin, după ce acesta i-ar fi făcut ochi dulci

Casa lui Brigitte și Florin Pastramă stă pe un butoi cu pulbere! Cei doi soți s-au certat din nou. De data aceasta din cauza menajerei care le-a pășit pragul locuinței. 

Brigitte Pastramă avea nevoie de ajutor în casă, motiv pentru care a angajat o nouă menajeră. Tânăra pe nume Alina, în vârstă de 21 de ani, a reușit să îl impresioneze încă de la bun început pe Florin Pastramă, spre supărarea lui Brigitte. Vedeta a dezvăluit că o va supraveghea atent pe Alina.

Brigitte Pastramă, geloasă pe noua menajeră tinerică

La început, Brigitte a fost mulțumită de noua menajeră, pe care a și lăudat-o de cum a venit în casa ei, însă lucrurile s-au schimbat radical pe parcurs.

„Prima mea impresie nu a fost una rea. Mi s-a părut cu bun simț. Mă așteptam la mai rău și la mai puțin. Nu a făcut ca Mariana să facă figuri”, a declarat Brigitte Pastramă, în emisiunea ei de la Antena Stars.

Brigitte Pastramă i-a explicat Alinei că soțul său este destul de pretențios atunci când vine vorba de hainele lui. Se pare că tânăra a înțeles din prima acest lucru, iar Florin a avut cuvinte de laudă la adresa ei.

„Mi se pare o fată muncitoare, nu e doar gura de ea. Mi-a plăcut foarte tare că s-a implicat foarte mult în timp ce îi explicam. Eu sunt pretențios, vreau chiloții albi la cei albi, și cei negri la negri. Și adidașii, vedeți cum sunt. Eu când ies din casă vreau său fiu impecabil”, a explicat Florin.

Florin Pastramă, fără rețineri în fața menajerei

De asemenea, Florin Pastramă a ținut să-i arate noii menajere lenjeria intimă, spre șocul lui Brigitte. Bruneta a văzut negru în fața ochilor inițial, însă s-a calmat rapid.

„Când m-am întors, nu știu dacă am văzut bine sau mi s-a părut, dar Florin îi arăta chiloții. Am văzut că i-a arătat și ciorapii, ceea ce m-a mulțumit, pentru că din ultima experiență, cine ne spăla rufele punea ciorapii desperecheați, lucrurile nu erau la locul lor, ale mele la Florin și ale lui Florin la mine”, a mai adăugat și Brigitte.

citește și...