Florin Pastramă a trecut prin momente dificile după ce mama sa a ajuns la spital. ”Dumnezeu i-a redat viața”

01.06.2021, 11:05
Florin Pastramă a trecut prin momente dificile după ce mama sa a ajuns la spital. ”Dumnezeu i-a redat viața”
Florin Pastramă a trecut prin momente dificile după ce mama sa a ajuns la spital. ”Dumnezeu i-a redat viața”

Florin Pastramă a trecut prin momente dificile după ce mama sa a auns la spital.

Florin Pastramă a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, care a fost operată și este internată la Spitalul Fundeni. De asemenea, Florin Pastramă a făcut declarații și despre situația cu partenera sa de viață, Brigitte Pastramă.

„Eu nu am plecat de la Brigitte ca să stau la restaurante sau prin cluburi. Uitați-vă la fața mea! Nu am avut timp nici să mă bărbieresc… Pentru mine maică-mea e cel mai important lucru. Ce era important, să stau lângă Brigitte să repar un gard sau să merg în vacanțe, când maică-mea este cu un picior în groapă. De la Brigitte până la maică-mea, la Spitalul Fundeni unde e ea, durează o oră. Noi stăm la un minut, două. Tot timpul sunt acolo”, a declarat Florin Pastramă, potrivit spynews.ro.

Florin Pastramă: ”Nu-mi arde mie acum de Brigitte și de vacanțe”

„Maică-mea a avut foarte mari probleme la operație. E de o săptămână la terapie intensivă. Astăzi au pus-o pe salon. A avut tensiune 9. Dumnezeu i-a redat viața. Am putut să intru la ea doar eu, pentru că eu sunt singurul vaccinat. Sincer să fie, cu Brigitte nu am mai vorbit, că nu-mi arde mie acum de Brigitte și de vacanțe sau că e cu gardul. Gardul putem să-l facem oricând, dar mama mea …”, a mai declarat Florin Pastramă.

În ciuda problemelor dintre ei, Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. ”Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu. M-am gândit că poate o să aibă și el o maturitate și nu va mai pleca de fiecare dată când sunt probleme”, a spus Brigitte Pastramă, conform sursei mai sus-menționate.

”Toată lumea știe că dacă te-ai certat împăcarea e mai dulce. Am avut o împăcare frumoasă și sper să ne țină. Eu îmi doresc ca el să nu mai fie atât de orgolios și să gândim cu sufletul. Și să nu ascultăm de răutățile pe care le spun cei care ne dau sfaturi de pe margini”, a completat ea.

citește și...