Florin Grozea dă amănunte despre perioada când făcea parte din trupa Hi-Q. ”Noi câștigam 200-300 de euro pe lună”

25.01.2021, 15:50
Florin Grozea dă amănunte despre perioada când făcea parte din trupa Hi-Q. ”Noi câștigam 200-300 de euro pe lună”
Florin Grozea dă amănunte despre perioada când făcea parte din trupa Hi-Q. ”Noi câștigam 200-300 de euro pe lună”

Florin Grozea și-a amintit de perioada în care făcxea parte din trupa Hi-Q, care s-a bucurat de foarte mare succes la public cu ani în urmă.

Florin Grozea s-a bucurat de mare succes ca artist pe vremea când făcea parte din formația Hi-Q. Despre acea perioadă și-a amintit acesta într-un interviu pe care l-a acordat pentru life.ro.

”Am fost la un liceu de mate-fizică-informatică, am terminat cu 10, am luat 10 la BAC la mate-fizică, am intrat cu 10 la Automatică, eram chiar pe drumul cel bun. Însă am pornit HI-Q când eram în clasa a XI-a și când eram în anul doi de facultate am fost cooptați de Antena 1 și am avut marele succes care a durat vreo opt sezoane, vreo trei ani și ceva, timp în care am fost numărul 1 la audiență, așa că am oprit facultatea și nu am mai devenit inginer, am devenit prezentator de televiziune și cântăreț. O chestie amuzantă a fost că deși noi aveam două albume și sute de concerte, toată țara ne știa ca prezentatori de televiziune și mulți ne întrebau mirați: „Dar voi și cântați?” ?. Noi la bază eram cântăreți, însă pentru că am avut succes cu emisiunea, am dezorientat puțin publicul ?. După ce am fost prezentatori de televiziune și cântăreți de succes am avut un studio împreună cu Mihai Sturzu și cu Marius Moga care a fost la vremea respectivă cel mai mare studio de producție, cam cum e Smiley Cu HaHaHa Production acum. Apropos, Smiley s-a lansat la noi la studio, primele două albume fiind compuse în studioul nostru”, a povestit el.

Florin Grozea, despre banii câștigați în perioada Hi-Q


Florin Groza a vorbit și despre banii câștigați în perioada când făcea parte din trupa Hi-Q.

”În sensul în care din prisma unui copil de 19 ani câștigam foarte mulți bani față de veniturile părinților mei și nu în sensul că tot ce am câștigat am investit, iar banii erau alții la vremea asta. Am investit în studioul cu Marius Moga, apoi am lansat alte trupe, am investit în site-ul ăla de muzică care mi-a mâncat o mulțime de bani, motiv pentru care da, am făcut bani, dar nu te aștepta să dau pe afară. Am o mașină normală, nu am inele, nu am investiții valoroase ?. În general am investit în firmele mele, în ideile mele și în vacanțe, de când am copii. În plus azi sunt alte vremuri. Dacă acum sunt artiști și vedete de succes care câștigă 40, 60 80 de mii de euro pe lună, la vremea respectivă nu era așa”, a explicat el.

Florin Grozea a dezvăluit că la vremea respectivă, el și colegi săi cântau pentru sume mici de bani față de câștigurile artiștilor din prezent. ”Noi câștigam 200-300 de euro pe lună, în banii de acum, care sunt bani frumoși, dar nu eram milionari. Acum sunt prețuri de 12-15 mii de euro pentru un concert, noi cântam cu 600 de dolari și când am ajuns la 1000 era mare lucru. Iar banii îi împărțeam în trei, până am avut band și împărțeam la mai mulți oameni. Nu mă plâng, era foarte bine la vremea respectivă, dar erau alte vremuri. Nu aveam bani să-mi iau nici măcar un apartament din banii pe care îi câștigam, în schimb mi-am luat o mașină în leasing, ceea ce a fost wow deoarece cu un an înainte ne gândeam să ne luăm toți trei o Dacie la mâna a doua ca să avem cu ce să mergem la concerte. Dintr-odată fiecare a avut mașina lui, nouă”, a mai spus acesta.

citește și...