Florin Dumitrescu a avut nevoie de intervenția medicilor la ‘Chefi la cuțite’! I s-a făcut rău brusc. Ce s-a întâmplat

07.06.2021, 11:27
Florin Dumitrescu a avut nevoie de intervenția medicilor la 'Chefi la cuțite'! I s-a făcut rău brusc. Ce s-a întâmplat
Florin Dumitrescu a avut nevoie de intervenția medicilor la 'Chefi la cuțite'! I s-a făcut rău brusc. Ce s-a întâmplat

Clipe grele pentru chef Florin Dumitrescu în ediția de duminică, 6 mai, a emisiunii ‘Chefi la cuțite’! Juratului i s-a făcut rău în platou și a fost nevoie de intervenția medicilor. 

Florin Dumitrescu a mărturisit că i s-a făcut rău și a fost nevoit să se retragă preț de câteva minute. El a spus că i s-au tăiat picioarele și a resimțit o durere mare în piept și la nivelul spatelui, după ce a inhalat mirosul unui preparat făcut de echipa lui Sorin Bontea.

Chef Florin Dumitrescu, clipe de groază

Florin Dumitrescu a acuzat stări de rău după de ce a simțit mirosul de burtă venit din oala cu presiune a echipei lui Sorin Bontea.

„Am trecut pe la echipa lui Bontea fix când scoteau aerul din oala sub presiune în care fierbeau burta. În momentul ăla mi s-a făcut rău. Mi s-a pus un val așa de ceață, nu mai eram bun de nimic. A venit un miros… de mi-a întors stomacul. Am amețit. Din momentul ăla, eu nu mai țin minte foarte multe lucruri din probă, din battle. Am ieșit afară. Mi-a luat tensiunea. Aveam tensiunea foarte mică”, a spus Florin Dumitrescu.

”M-a lovit un miros și mi-e frică să nu mi declanșat vreun ichter mecanic. Nu mai pot. M-a pus în genunchi. O durere foarte nasoală în capul pieptului și-n spate. M-am speriat un pic. Am luat o pastilă că nu mai sunt om, mi s-au tăiat picioarele. Am reușit să mă ridic, am intrat un pic în platou, dar am simțit că nu mai pot să stau în picioare. Am zis că-mi iau pauză, că nu mai pot”, a mai spus Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Tot în ediția de duminică, un concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu a fost eliminat din competiția culinară. Echipa mov și cea verde au intrat la duel, după cel de-al 14-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Din păcate, concurentul eliminat de la „Chefi la cuțite” a fost chiar Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. În cele din urmă, chef Scărlătescu l-a salvat cu o amuletă, iar un alt concurent din echipa lui, Enzo, a fost trimis acasă.

citește și...