Florin Călinescu a semnat cu alt post tv după demisia de la PRO TV! Unde îl vom vedea pe fostul jurat de la “Românii au talent”

13.08.2021, 08:44
Florin Călinescu a semnat cu alt post tv după demisia de la PRO TV! Unde îl vom vedea pe fostul jurat de la Românii au talent
Florin Călinescu a semnat cu alt post tv după demisia de la PRO TV! Unde îl vom vedea pe fostul jurat de la "Românii au talent"

În urmă cu câteva săptămâni, Florin Călinescu a anunțat că și-a dat demisia de la PRO TV. Actorul era jurat la emisiunea “Românii au talent” din anul 2015. Atunci, el îi lua locul, la masa juriului, lui Constantin Cotimanis.

Florin Călinescu a semnat cu alt post tv după demisia de la PRO TV

Deși toată lumea credea că a renunțat definitiv la televiziune, iată însă că lucrurile stau cu totul altfel. Florin Călinescu va putea fi văzut la alt post concurent. Actorul a anunțat că a semnat cu postul PRIMA TV.

“Am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba. De consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră”, spunea Florin Călinescu, zilele trecute, într-un live pe Facebook.

Publicația Impact.ro scrie faptul că Florin Călinescu că ar reveni pe micile ecrane cu producția, deja cunoscută, „Chestiunea Zilei”.

Florin Călinescu a plecat de la ”Românii au talent”

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la ”Românii au talent”. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a scris Florin Călinescu pe contul său de socializare. ”Plec eu. Nu mă dă nimeni afară”, i-a transmis Florin Călinescu unui internaut care a comentat cu privire la anunțul său.

Reprezentanții Pro TV au transmis un mesaj după ce Florin Călinescu și-a anunțat plecarea de la postul respectiv. “Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au spus reprezentanții Pro TV pentru click.ro.

citește și...