Florin Busuioc s-a infectat cu COVID-19 de la Cătălin Măruță. ‘Ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa’

06.03.2021, 10:59
Florin Busuioc s-a infectat cu COVID-19 de la Cătălin Măruță. 'Ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa'
Florin Busuioc s-a infectat cu COVID-19 de la Cătălin Măruță. 'Ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa'

Florin Busuioc a fost și el diagnosticat cu COVID-19! Actorul de 58 de ani a mărturisit că s-a infectat cu coronavirus de la Cătălin Măruță, în ultima emisiune unde a fost alături de prezentatorul tv, pe 29 ianuarie. 

Pe data de 30 de ianuarie, Cătălin Măruță a dezvăluit că are COVID-19 și a stat în izolare în acasă. Vineri, 5 martie, Florin Busuioc a fost prezent în emisiunea de la PRO TV.

Florin Busuioc a luat COVID de la Cătălin Măruță

Florin Busuioc a fost internat în spital două săptămâni în urma infecției cu COVID-19. Din fericire, actorul a făcut o formă ușoară care nu i-a afectat și mai mult sănătatea.

‘Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme. Ce să fac, am stat”, a mărturisit Busu, în direct la PRO TV.

În luna noiembrie a anului 2018, Busu a trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectaCol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova.

Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie a aceluiași an, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

Busu a fost la un pas de moarte

”Când fata respectivă mi-a prezis această treabă, nu e că nu am luat-o în seamă, dar am uitat. În perioada aceea, aveam cumva încredere în ce spune ea, pentru că se mai adeveriseră multe alte asemenea întâmplări. M-am gândit că poate așa o fi, dar, îți dai seama, a fost în urmă cu 20 de ani, nu aveam cum să fiu atât de ancorat în treaba asta. Nu i-am dat prea mare atenție, am trecut peste și… am uitat. După care, iată, întâmplarea face că mi-am amintit imediat că ea mi-a spus treaba asta”, a spus acesta pentru revista VIVA!

citește și...