Care este relația lui Florin Busuioc cu fiicele sale. ”Nu m-au dezamăgit niciodată și cred că au capul pe umeri”

22.07.2020, 12:26
Care este relația lui Florin Busuioc cu fiicele sale. ”Nu m-au dezamăgit niciodată și cred că au capul pe umeri”
Care este relația lui Florin Busuioc cu fiicele sale. ”Nu m-au dezamăgit niciodată și cred că au capul pe umeri”

Actorul și prezentatorul de televiziune Florin Busuioc a făcut mărtuurisiri legate de familia sa. Acesta a explicat care este relația cu cele două fiice ale sale.

Florin Busuioc, cunoscut publicului din România drept Busu, este de profesie actor. Însă toată lumea îl știe din postura sa de prezentator al rubricii Meteo, de la Pro TV. În ceea ce privește viața personală, Busu are două fete, Natalie și Catinca, din căsătoria cu Liliana. De asemenea, Florin Busuioc mai are un fiu, Florin, dintr-un mariaj cu o femeie pe nume Marieta.

Florin Busuioc a făcut declarații despre cele două fiice ale sale într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva.

Întrebat cum va reacționa atunci când fetele sale îi vor face cunoștință cu pretendenții lor, Busu a răspuns:

”Nu am pușcă, n-am pistol, n-am praștie, suliță, nimic. Adevărul este că mă gândesc că, până la urmă, se va întâmpla și asta. Nu este grav, pentru că este în firea lucrurilor să se întâmple.

Până acum, fetele nu m-au dezamăgit niciodată și cred că au capul pe umeri și sunt destul de bine educate încât să nu-și aleagă băieții greșiți. Așa că, sincer, nu am apăsări prea mari din punctul acesta de vedere”.

Florin Busuioc a comentat și despre cum este să fie în minoritate în familie.

”Răsfățul vine, dar și eu trebuie să răsfăț la rândul meu. Nu este doar o chestie unilaterală. La răsfăț răspunzi cu răsfăț. Și uite că, până acum, lucrurile au funcționat foarte bine și merg foarte bine în continuare”, a declarat acesta.

A avut mari probleme de sănătate în urmă cu doi ani

În luna noiembrie a anului 2018, Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, a trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie a aceluiași an, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

Despre momentul de cumpănă prin care a trecut a făcut Busu declarații  de curând. Acesta a mărturisit ce a simțit în momentul în care s-a trezit la terapie intensivă.

””Ce caut eu aici?!”. Nu înțelegeam nimic. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă, de dimineță până seara. Era soția mea acolo când m-am trezit și mi-a explicat”, a povestit Florin Busuioc.

citește și...