Flavia Mihășan, pregătită să revină în televiziune? Ce post concurent i-a făcut o ofertă de nerefuzat vedetei

25.05.2021, 14:43
Flavia Mihășan, pregătită să revină în televiziune? Ce post concurent i-a făcut o ofertă de nerefuzat vedetei
Flavia Mihășan, pregătită să revină în televiziune? Ce post concurent i-a făcut o ofertă de nerefuzat vedetei

În urmă cu aproape trei ani, Flavia Mihășan renunța la postul de asistentă tv din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, pentru a se dedica în totalitate vieții de familie. În prezent, vedeta are doi băieți și o relație trainică cu iubitul său Marius Moldovan. 

Cu toate acestea, Flavia Mihășan și-ar dori să revină pe micile ecrane, însă nu la Antena 1, ci la un post tv concurent. După ce a plecat de la Neatza, locul Flaviei a fost luat de Ramona Olaru.

Flavia Mihășan revine în televiziune?

Conform Cancan, Flavia ar fi în negocieri cu cei de la Kanal D pentru proiecte viitoare. De asemenea, blondina a fost deja invitată în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir. Pentru că abia a născut al doilea copil, Flavia Mihășan ar putea primi o rubrică de fitness într-un show abia în toamnă-iarnă.

‘Flavia a fost ofertată pentru niște proiecte cu postul Kanal D. Dar nu ar fi pentru acum, căci abia a născut, de o săptămână, ci se pare că noile colaborări se vor concretiza un pic mai târziu, în toamnă-iarnă. Ar fi vorba de o rubrică de fitness la o emisiune, dar și de o ofertă pentru frumoasa mămică pentru a participa la o emisiune-concurs a postului’, au dezvăluit sursele Cancan.ro.

Mai mult de atât, zvonurile arată că fosta asistentă de la Neatza ar putea fi una dintre concurentele noului sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”, care va debuta, cel mai probabil, în toamnă.

Flavia Mihășan a născut al doilea copil

Bucurie mare pentru Flavia Mihășan! Fosta vecină de la “Neatza cu Răzvan și Dani” a adus pe lume, sâmbătă (15 mai), cel de-al doilea băiețel. Blondina a născut un băiat perfect sănătos.

Pe rețelele de socializare, Flavia Mihășan a publicat un filmuleț în care își ține bebelușul prima oară la piept.

“Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! Te iubim fără limite, copilul nostru”, a anunțat Flavia Mihaşan pe contul ei de socializare.

citește și...