Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani! Ayan seamănă leit cu mama lui

03.08.2021, 08:17
Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani! Ayan seamănă leit cu mama lui
Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani! Ayan seamănă leit cu mama lui

Mihaela Rădulescu este o mămică fericită! Fiul ei, Ayan Schwartzenberg, a împlinit zilele trecute 17 ani. Vedeta și-a serbat unicul băiat pe Coasta de Azur și a ținut să-i transmită un mesaj emoționant acestuia. 

La 17 ani, Ayan s-a transformat într-un bărbat în toată regula și seamănă leit cu mama lui. Pe Instagram, Mihaela Rădulescu a publicat mai multe imagini cu ea și Ayan.

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani

„Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Mi-ajunge să știu că am fost împreună, de ziua lui, așa cum am fost mereu – cu aceeași iubire strașnică, cu același chef de viață, cu aceeași bucurie cu care m-a încărcat de când l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar dacă e bărbat în toată regula. A crescut prea repede, dă de viață pe cont propriu, muncește pentru ce visează… Am tot mai puține de făcut pentru el, învăț să mă dau ușor deoparte și să-l las să zboare. Uf…., mai am de-nvățat”, a scris pe Instagram Mihaela Rădulescu.

Pe 3 august, Mihaela Rădulescu va împlini vârsta de 52 de ani. Ca-n fiecare an, vedeta nu-și va sărbători cu fast ziua de naștere și a explicat de ce nu face nicio petrecere.

„De-o viață m-am obișnuit să nu petrec de ziua mea, pentru că pică în august și eu nu am pe cine să adun. Toată lumea e în concediu, toată lumea e în vacanță. Chiar nu am avut niciodată o petrecere nu știu de care. Mai degrabă am avut petreceri în noiembrie, de Sfântul Mihail și Gavril. Am zis măcar atunci să fac ceva, că vara nu apuc”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru VIVA!

Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner

De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner într-un interviu recent.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie…. Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea.

Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta”, a declarat aceasta.

citește și...