Fiul Luminiței Anghel, la capătul puterilor! Ce dramă trăiește David Puscaș după ce a fost abandonat de toți. ‘Dacă mor mâine, nimănui nu-i pasă’

23.02.2021, 14:18
Fiul Luminiței Anghel, la capătul puterilor! Ce dramă trăiește David Puscaș după ce a fost abandonat de toți. 'Dacă mor mâine, nimănui nu-i pasă'
Fiul Luminiței Anghel, la capătul puterilor! Ce dramă trăiește David Puscaș după ce a fost abandonat de toți. 'Dacă mor mâine, nimănui nu-i pasă'

Fiul Luminiței Anghel, David Pușcaș, se află din nou într-o situație dificilă! Tânărul a mărturisit că a ajuns la capătul puterilor și că niciunul dintre părinții adoptivi nu l-au mai ajutat de foarte mult timp.

David Pușcaș a fost adoptat de artistă și fostul ei soț, antrenorul Marcel Pușcaș, pe când avea doar 2 ani. La vremea respectivă, solista mărturisea că a ascuns faptul că a adoptat un copil.

Fiul Luminiței Anghel, abandonat de ambii părinții

„Părinţii mei nu au ştiut când l-a adoptat pe David. Eu sunt spontană şi am luat decizii instant. Nu am ştiut în ce mă bag, nu m-am informat. Nu era foarte asumat acest lucru, era un gest făcut din dragoste pentru cei mici. Apoi am conştientizat şi am văzut rezultatele”, spunea ea într-un interviu pentru evzmonden.

Anii au trecut, iar Luminița Anghel a început să se îndepărteze de David, cel cu care a avut mai multe scandaluri. Acum, tânărul a povestit că atât solista, cât și tatăl lui adoptiv, nu s-au mai interesat de soarta lui.

”Eu sunt omul nimănui, nu am familie, nu am pe nimeni. Eu am fost pentru părinții mei doar un pion și atât. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit de 18 ani, iar cu mama, de vreo șapte ani”, a declarat tânărul, pentru Impact.ro.

David Pușcaș nu mai este ajutat de Luminița Anghel

Luminița și Marcel Pușcaș au divorțat la șapte ani de la adoptarea lui David. Băiatul a rămas în custodia solistei, însă din cauza numeroaselor probleme pe care David i le-a cauzat Luminiței, aceasta a decis să se îndepărteze de el.

”Nu tânjesc după nimeni, după această separare. Nu am de ce să sufăr. Am fost un copil nedorit, asta știu sigur, am doi părinți care și-au urmărit doar interesele profesionale și cam atât. Cu mama nu am vorbit, mi-a dat block, ea nu este trasă la răspundere pentru nimic. Nu m-am mai dus acasă la ea, la ușă, pentru că sunt sigur că nu o să îmi deschidă”, a mai spus David, despre mama lui, Luminița Anghel.

Mai mult de atât, David Pușcaș a recunoscut că nu a păstrat deloc legătura cu tatăl lui adoptiv, Marcel.

”Eu sunt omul nimănui. Nu am familie, nu am pe nimeni! Eu am fost pentru părinții mei doar un pion și atât. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit din 2003, de 18 ani, iar cu mama, de vreo șapte ani. Ea este un artist de apreciat, dar, ca om, este un om oribil. Eu sunt al nimănui. Mie nimeni nu îmi plătește chiria sau îmi dă de mâncare. Pe mine nimeni nu mă sună de Sărbători”.

citește și...