Fiul lui Marcel Toader, replici tăioase la adresa Gabrielei Cristea. Ce datorii uriașe are de plătit vedeta

10.07.2021, 15:07
Fiul lui Marcel Toader, replici tăioase la adresa Gabrielei Cristea. Ce datorii uriașe are de plătit vedeta
Fiul lui Marcel Toader, replici tăioase la adresa Gabrielei Cristea. Ce datorii uriașe are de plătit vedeta

Au trecut doi ani de la moartea lui Marcel Toader, însă fiul lui, Maximilian, tot se luptă cu datoriile lăsate în urmă de afacerist.

Tânărul a dorit să dea cărțile pe față despre situația actuală, explicând totodată care este legătura Gabrielei Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader.

Maximilian Toader a achitat datoriile tatălui său

„Acele datorii nu sunt ale mele și nici responsabilitatea mea! Acele datorii sunt de pe o firma a tatălui meu acumulate în timp, cat timp nu fac succesiunea problemele firmei nu ma pot afecta, personal n-am nici o problema financiară”, a declarat Maximilian Toader, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

Maximilian Toader a dezvăluit că a reușit să lichideze datoriile acumulate la firma firma “Bleu Ciel”, deținută de Marcel Toader, dar și restanțele la întreținere ale apartamentului în care părintele său a locuit, înainte de a deceda.

Cu toate acestea, tânărul a specificat că mai există o restanță de plătit în valoare de 30.000, iar cea care trebuie să rezolve situația este Gabriela Cristea. Vedeta trebuie să înapoieze o maşină cumpărată pe firma regretatului afacerist.

„N-am vorbit cu Doamna Gabriela pentru că, din nou, nu este problema mea acest subiect cu mașina, din câte am vorbit cu lichidatorul care se ocupă de litigiile firmei acel Volvo XC90 este înmatriculat pe firma unde s-au adunat datorii, eu doar astept ca datoriile sa fie acoperite din bunurile care mai sunt pe firma pentru a putea face succesiunea”, a mai spus fiul lui Marcel Toader.

Gabriela Cristea, acuzații la adresa lui Marcel Toader

După separarea cu scandal de Marcel Toader, Gabriela Cristea l-a acuzat pe acesta că i-a sustras, fără știrea ei, suma de 400.000 de euro din contul personal și a mutat-o în cel al firmei sale.

‘După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă.

El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul’, spunea avocata Ionela Vasile în 2018.

citește și...