Lovitură dură pentru Gabriela Cristea la doi ani de la moartea lui Marcel Toader. Este obligată să plătească o sumă enormă

09.04.2021, 15:03
Lovitură dură pentru Gabriela Cristea la doi ani de la moartea lui Marcel Toader. Este obligată să plătească o sumă enormă
Lovitură dură pentru Gabriela Cristea la doi ani de la moartea lui Marcel Toader. Este obligată să plătească o sumă enormă

Lovitură dură pentru Gabriela Cristea la doi ani de la moartea fostului soț, Marcel Toader. Prezentatoarea tv a fost somată să plătească suma de 40000 de euro sau să renunțe la o mașină cumpărată pe firmă. 

Gabriela Cristea încă are de tras de pe urma divorțului de Marcel Toader! Vedeta nu are parte de liniște nici după decesul omului de afaceri.

Potrivit Wowbiz, aceasta a fost somată să predea cheile unui vehicul înregistrat pe numele firmei lui Marcel Toader. Deși societatea respectivă este în insolvență, lichidatorul judiciar o cheamă în instanță pe Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea încă are probleme după moartea fostului soț

Acum, prezentatoarea de la Antena 1 ar fi nevoită să achite suma de 42.500 de euro sau returnează mașina cumpărată în urmă cu 12 ani. În plus, Gabriela Cristea nu ar scăpa nici de cheltuielile de judecată. Primul termen al procesului a fost la finalul lui martie, însă vedeta nu s-a prezentat.

După separarea cu scandal de Marcel Toader, Gabriela Cristea l-a acuzat pe acesta că i-a sustras, fără știrea ei, suma de 400.000 de euro din contul personal și a mutat-o în cel al firmei sale.

‘După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă.

El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul’, spunea avocata Ionela Vasile în 2018.

Ce reacție a avut Gabriela Cristea când a aflat de moartea lui Toader

La aflarea veștii că fostul soț a murit, Gabriela Cristea a avut o reacție incredibilă. Fostul jucător de rugby a decedat în urma unui infarct, în vara lui 2019, în timp ce se afla la masă cu prietenii.

„Poftim?! Nu știu absolut nimic, acum aflu. Nu am mai ținut legătura cu el, decât prin intermediul avocaților și nici cu familia lui. Îmi pare rău. Dar sigur nu e o glumă? Chiar nu știu nimic. Condoleanțe familiei, altceva ce pot să spun!?“, a spus Gabriela.

citește și...