Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis: „La mulți ani, băiatul meu cu destin special”

12.12.2022, 21:19
Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis: „La mulți ani, băiatul meu cu destin special”
Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis: „La mulți ani, băiatul meu cu destin special”

Fiul lui Mădălin Ionescu, Filip, a împlinit zilele trecute vârsta de 19 ani. Adolescentul şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar tatăl lui i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant prin intermediul rețelelelor de socializare. Se știe că tânărul se confruntă cu probleme de sănătate încă de pe vremea când avea doar două luni de viaţă.

Mădălin Ionescu și-a aniversat băiatul din prima căsătorie. Filip a împlinit 19 ani, iar tatăl său i-a organizat o petrecere pe cinste. În plus, prezentatorul tv a postat o fotografie alături de acesta pe rețelele de socializare, lucru care i-a înduioșat pe fani.

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani

„Te iubesc, Filip! La mulți ani, băiatul meu cu destin special! Poate că într-o zi vom învinge si vulnerabilitățile tale vor dispărea! Sunt si voi fi alături de tine pentru totdeauna! #filipionescu”, a scris Mădălin Ionescu pe pagina lui de Instagram.

Mădălin Ionescu are trei copii din două relații diferite: Ștefania, Filip și Petra. După divorțul de prima soție, Ștefania și Filip au rămas alături de el. În urmă cu ceva timp, Cristina Șișcanu mărturisea că are grijă și de copiii din primul mariaj al lui Mădălin Ionescu.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc.

Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, dezvăluia Cristina Șișcanu.

De ce boală suferă, de fapt, fiul său Filip

În urmă cu trei ani, Mădălin Ionescu a făcut dezvăluiri despre fiul lui din prima căsnicie. Puţini ştiu că băiatul se confruntă cu probleme de sănătate încă de pe vremea când avea doar două luni de viaţă.

Mădălin Ionescu a ţinut să lămurească că băiatul nu este autist, adevăratul diagnostic al tânărului fiind hemipareză (n.r. hemipareza rezulta dintr-o leziune de neuron, motor central. Afectează limbajul si da tulburari senzoriale si cognitive).

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient. El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi.

În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ!

Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi. Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată”, declara Mădălin Ionescu pentru site-ul demamici.ro.

citește și...