Fiul lui Joshua Castellano s-a ales cu dosar penal. Tânărul a organizat o petrecere pe cinste în clubul Bamboo

24.11.2020, 12:31
Fiul lui Joshua Castellano s-a ales cu dosar penal. Tânărul a organizat o petrecere pe cinste în clubul Bamboo
Fiul lui Joshua Castellano s-a ales cu dosar penal

Seara trecută, polițiștii de la secțiile 6 și 7 din Capitală au descins la o petrecere aniversară din sectorul 2. Evenimentul cu pricina se desfășura în clubul Bamboo care aparține lui  Joshua Castellano. 

Fiul lui Joshua Castellano, Vincent, își aniversa în local ziua onomastică și invitase 19 petrecăreți.La miezul nopții, după un apel la 112, polițiștii au intrat peste ei.

Din păcate, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru ‘zădărnicirea combaterii bolilor’, iar invitații săi amendați cu 52.000 de lei.

Fiul lui Joshua Castellano are dosar penal

‘La data de 24 noiembrie, în jurul orei 00.00, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Poliție, au depistat în urma unei sesizări prin 112 la o adresă din București, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică la care participau aproximativ 19 de persoane.

Față de participanții la eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei, iar pe numele organizatorului  evenimentului  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Zadarnicirea combaterii bolilor’, au transmis oamenii legii.

Tatăl lui Vincent, Joshua Castellano, a venit în România în anii ’90, unde a deschis mai multe restaurante, cluburi şi cafenele exclusiviste precum Zerillos, Divino, Bonsai, Morgano, Le Gaga şi Bamboo, acesta din urmă fiind şi localul care l-a făcut celebru.

citește și...