Iubita lui Ciro Castellano s-a răsturnat cu mașina, în Capitală! În ce stare se află acum tânăra

18.06.2020, 14:28
Iubita lui Ciro Castellano s-a răsturnat cu mașina, în Capitală! În ce stare se află acum tânăra
Iubita lui Ciro Castellano s-a răsturnat cu mașina, în Capitală! În ce stare se află acum tânăra

Accident spectaculos joi, 18 iunie, pe șoseaua Nordului din Capitală. Iubita afaceristului italian, Ciro Castellano, s-a răsturnat cu mașina ziua în amiaza mare, după ce a acroșat mai multe vehicule. Tânăra se afla la volanul unui bolid de lux, marca Porsche, și a fost scoasă din autoturism de pompierii ajunși la fața locului.

La scurt timp de la accident, iubitul ei, Ciro Castellano, a venit de urgență pentru a vedea în ce stare se află tânăra. De asemenea, fiul afaceristului, Vincenzo, a ajuns rapid să vadă dacă tânăra este în regulă.

Iubita lui Ciro Castellano, accident în Capitală

Lorena Păduraru, iubita tinerică a lui Ciro, a fost luată pe targă de la locul incidentului și transportată la spital cu o ambulanță. Aceasta era conștientă și chiar a discutat cu partenerul său. Martorii de la fața locului au mărturisit că iubita lui Ciro se uita la telefon și avea viteză, iar într-un moment de neatenție s-a răsturnat cu vehiculul.

În accident au fost implicate alte patru mașini. Incidentul a avut loc la doar câțiva metri de restaurantul deținut de Ciro Castellano, împreună cu fratele său Joshua. Iubita fostului socru al Antoniei conducea un autoturism în valoare de aproximativ 65.000 de euro.

Ciro Castellano și Lorena sunt împreună de mulți ani

Ciro Castellano, în vârstă de 55 de ani, are o relație de ani buni cu tânăra apetisantă, pe care o ține în puf și căreia îi face toate poftele. Ciro Castellano este fratele și partenerul de afaceri a lui Joshua Castellano.

Bărbatul a avut și o relație de scurtă durată cu fiica fostului președinte al Federaţiei Române de Fotbal, Raluca Sandu. În plus, Ciro Castellano este tatăl lui Vincenzo, fostul soț al solistei Antonia.

citește și...