Fiul lui Cătălin Măruță, diagnosticat și el cu COVID-19! Cum se simte băiatul

02.02.2021, 16:27
Fiul lui Cătălin Măruță, diagnosticat și el cu COVID-19! Cum se simte băiatul
Fiul lui Cătălin Măruță, diagnosticat și el cu COVID-19! Cum se simte băiatul

În urmă cu câteva zile, Cătălin Măruță a dezvăluit că a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Timp de 14 zile, prezentatorul tv se va afla în izolare alături de membrii familiei sale. Andra și fiica lor, Eva, au fost și ele depistate pozitiv.

‘Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare.

Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere’, a declarat Cătălin Măruță, în urmă cu câteva zile.

David Măruță, diagnosticat cu COVID-19

Marți, 2 februarie, Cătălin Măruță a mai primit încă o veste proastă! Fiul lui, David, în vârstă de nouă ani, a fost și el testat pozitiv cu coronavirus. Băiatul era singurul din familie care avusese inițial testul negativ și fusese izolat alături de bona lui.

‘A făcut și David coronavirus. Testul lui a ieșit abia astăzi pozitiv. El ne tot ne bătea la cap să-i facem și lui testul. Acum e fericit că nu mai stă separat de noi’, a declarat Cătălin Măruță, în emisiunea lui de la PRO TV.

Cătălin Măruță, ajutat de colegii de la PRO TV

Deși a fost testat pozitiv cu coronavirus, Cătălin Măruță nu a renunțat la emisiunea lui de la Pro TV și a decis să transmită în direct din propria sufragerie. Prezentatorul tv și-a amenajat un mini studio la el acasă. Mai mulți colegi de-ai lui s-au oferit să prezinte pe rând emisiunea difuzată la Pro TV.

Dacă luni, 1 februarie, show-ul a fost prezentat de Magitot, iată că marți, 2 februarie, mai mulți actori din serialul ”Las Fierbinți” au fost prezenți în platoul emisiunii.

‘Ne-a rugat Cătălin să-l ajutăm cu emisiunea, că el este bolnăvior și are nevoie să stea acăsică. Am pus mână de la mână și după ce am vorbit cu Rait și Costi, am zis Da, Da, Da și cu 3 de DA, mergem în finală. Acum ce-o ieși…nu știu că noi live n-am mai prestat așa în 3!’, a declarat Mihai Bobonete, la PRO TV.

citește și...