Fiul lui Brigitte Pastramă, agresat în urma incidentului de la restaurantul vedetei. “Mi-am pus copilul în pericol”

25.05.2021, 11:14
Fiul lui Brigitte Pastramă, agresat în urma incidentului de la restaurantul vedetei. “Mi-am pus copilul în pericol”
Fiul lui Brigitte Pastramă, agresat în urma incidentului de la restaurantul vedetei. “Mi-am pus copilul în pericol”

Brigitte Pastramă a trecut prin momente de coșmar, zilele trecute, după ce s-a trezit cu mai multe persoane înarmate la restaurantul său. Bruneta se afla la local alături de angajații săi, dar și de fiul său Roby. 

În urma incidentului, Brigitte a sunat speriată la Poliție, după ce interlopii au folosit macete și arme albe. Tot scandalul a pornit de la o notă de plată, pe care bărbații au refuzat să o plătească.

Supărat, unul dintre interlopi l-a amenințat verbal pe ospătar și a scos o sabie. Al doilea interlop l-a bruscat și pe celălalt ospărat, dar și pe fiul lui Brigitte, Roby.

Ce spune Poliția despre scandal

“În data de 22 mai 2021, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un angajat al localului ar fi fost amenințat, cu un obiect ascuțit, de către un client, nemulțumit de nota de plată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au demarat investigațiile.Din primele date a rezultat faptul că un client ar fi refuzat sa plătească contravaloarea consumației, iar pe parcursul discuțiilor, un alt bărbat, tot client, l-ar fi lovit pe angajat. În sprijinul acestuia, din partea societății comerciale a intervenit un alt bărbat, dar și acesta ar fi fost amenințat.În cauză se efectuează, din oficiu, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, înșelăciune și amenințare”, se arată în procesul verbal întocmit de organele de ordine.

Brigitte Pastramă a povestit, terifiată, ce s-a întâmplat de fapt la restaurantul său. Vedeta a făcut plângere penală.

“Ei erau beți. A fost și fiul meu acolo. Când am chemat Poliția, ei au fugit. Atacatorii au fost violenți cu fiul meu Roby , cu managerul și cu ospătarii. Atacatorul a scos și o macetă, se vede pe camerele de luat vederi pe care le-am pus la dispoziția Poliției. Am plâns când am aflat că au fost atacați angajații. Îmi pare rău că mi-am pus copilul în pericol. Dar și angajații sunt ca și copiii mei”, a declarat Brigitte, pentru Antena Stars.

 

citește și...