Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a rupt tăcerea după decesul lui Cornel Galeș! Se judecau de 2 ani pe averea artistei

03.12.2019, 13:46
Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a rupt tăcerea după decesul lui Cornel Galeș! Se judecau de 2 ani pe averea artistei
Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a rupt tăcerea după decesul lui Cornel Galeș! 'Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine'

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, Mugurel Sfetcu, a rupt tăcerea după decesul lui Cornel Galeș. Bărbatul a spus câteva cuvinte în memoria celui care i-a fost soț 25 de ani mamei sale.

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a rupt tăcerea după decesul lui Cornel Galeș! ‘Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine’

Se știe că după moartea artistei, Cornel Galeș și fiii acesteia au dus o luptă aprigă pentru averea lăsată în urmă.

‘Este un moment trist. Am primit și noi tragica veste și ne pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Este un eveniment extrem de trist și nu pot să spun decât “Condoleanțe!” familiei si “Dumnezeu să îl odihnească!”.

Mai multe nu vreau să comentez și nici nu cred că este momentul. Acum este momentul ca apropiații lui Cornel, familia si prietenii să facă tot ceea ce este necesar pentru sufletul lui. E complicat, sunt formalități și multe altele de făcut. Eu nu am nicio implicare acum în această ecuație. Se spune că Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine, că face mereu ceea ce e drept. Dumnezeu să îl odinească. îmi pare rău!’, a declarat Mugurel Sfetcu, pentru Wowbiz.

În vara lui 2017, la câteva luni de la moartea Ilenei Ciuculete, cei doi băieți ai solistei l-au dat în judecată pe Cornel Galeș. Scandalul a început de la vila pe care Galeș a vândut-o la câteva săptămâni de la decesul soției.

citește și...