Firicel din Las Fierbinți, lovitură dură din partea magistraților! Ce s-a decis în legătură cu procesul intentat băncii

09.12.2020, 17:01
Firicel din Las Fierbinți, lovitură dură din partea magistraților! Ce s-a decis în legătură cu procesul intentat băncii
Firicel din Las Fierbinți, lovitură dură din partea magistraților! Ce s-a decis în legătură cu procesul cu banca

Actorul Cuzin Toma, cunoscut drept Firicel din Las Fierbinți, nu a scăpat de probleme! După patru ani de dispută în instanță, actorul a primit o lovitură dură din partea judecătorilor.

În 2007, Toma Cuzin și partenera lui, Cristina, au contractat un credit de 80.000 de franci elvețieni pentru cumpărarea unei garsoniere. Apoi, actorul a demarat acțiunea de dare în plată.

Banca nu a fost de acord cu această procedură, iar actorul a pornit un război la tribunal. Din nefericire, Toma Cuzin ar putea să piardă procesul cu banca. În urmă cu patru ani, când a început procesul, Toma Cuzin credea că banca o să îi mai dea bani.

Firicel din Las Fierbinți a dat banca în judecată

‘Uraaa Uraaa Uraaa – se aude într un singur glas… Ce veste credeți că am primit ieri din partea avocaților mei?… Victorie împotriva băncii!!! Vă amintiți că, pe la sfârșitul lunii mai, vă spuneam că am un credit în franci elvețieni și că am hotărât să transmit băncii o notificare de dare în plată?

Așa am și făcut. Banca a făcut contestație și o să urmeze un proces, dar asta e altă poveste… Cel mai important de spus este ca astăzi am aflat soluția definitivă într-un alt proces cu banca, legat de același contract. Este vorba de dosarul nr. 8709/3/2015.

Judecătorii au decis în mod definitiv că în contractul formulat de către bancă, clauzele privind dobânda și comisionul de administrare sunt ABUZIVE, au dispus eliminarea lor din contract și restituirea tuturor sumelor plătite în baza lor către subsemnatul. Totodată, au obligat banca să îmi plătească dobânda legală aferentă acestor sume, spunea Firicel pe Facebook, în septembrie 2016.

Ce au decis magistrații

Din păcate, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, iar Firicel din Las Fierbinți a primit acum o lovitură dură. Se pare că magistrații de la Tribunalul București au respins apelul ca nefondat.

Drept urmare, actorul și soția lui trebuie să plătească în continuare ratele pentru creditul contractat. Toma Cuzin are dreptul să atace decizia instanței în termen de 30 zile.

‘Respinge apelul, ca nefondat. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul București – Secţia a VI-a Civilă, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul București.

 

citește și...