Ediție specială la ‘Românii au talent’: cum se va acorda premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro

22.05.2020, 13:21
Ediție specială la 'Românii au talent': cum se va acorda premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro
Ediție specială la 'Românii au talent': cum se va acorda premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro

Vineri, 22 mai, telespectatorii emisiunii ‘Românii au talent’ vor avea parte de o ediție specială. Se va da premiul de 10.000 de euro pentru cele mai originale momente.

Cum se va acorda premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro? Telespectatorii vor putea vota prin SMS dar și online pe vot.romaniiautalent,protv.ro și pot alege momentele unice care le-au atras atenția. 22 dintre concurenții care au reușit să obțină DA-urile juraților vor lupta pentru premiul de originalitate.

Jurații vor fi cei care vor avea ultimul cuvânt de spus în legătură cu câștigătorul ‘Românii au talent’ pentru premiul de originalitate.

Cum se va acorda premiul de originalitate la ‘Românii au talent’

În ultimele săptămâni, show-ul ‘Românii au talent’ a suferit unele modificări de difuzare din cauza pandemiei de coronavirus.

Premiul de originalitate se acordă de 10 ani, în fiecare sezon al emisiunii. Marele câștigător al emisiunii de la Pro TV va fi desemnat abia după cele două semifinale, acestea fiind organizate doar live de Pro TV.

Din cauza restricțiilor, galele live nu au putut fi încă organizate, iar postul de televiziune a prelungit momentele preselecțiilor.

Preselecțiile ‘Românii au talent’ s-au încheiat în ediția trecută. Reprezentațiile ce au avut loc în ultimele preselecții din emisiune au fost: belly dance, dans tradițional, street workout, terapie prin râs și beatbox. Acestea le-au oferit românilor o ultimă seară de preselecții din ediția cu numărul 10 a show-ului ‘Românii au Talent’.

citește și...