Finala ”iUmor” se anunță strânsă. ”Toată lumea merită să câștige”

20.12.2020, 12:13
Finala ”iUmor” se anunță strânsă. ”Toată lumea merită să câștige”
Finala ”iUmor” se anunță strânsă. ”Toată lumea merită să câștige”

În sezonul cu numărul nouă se anunță o finală surprinzătoare la ”iUmor!” Cu 13 candidați puternici, o mie de volți și un fachir care se redescoperă, jurații vor avea o sarcină grea astăzi, de la 20.00, la Antena 1.

Cei 11 concurenți, preferați ai telespectatorilor votați în timpul audițiilor și trimiși direct în ultima etapă au fost: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu, Gabriela Porumbacu, Mihai Tasici, Petre Dănuț Irinel și Jasmina Negrea. Acestora li s-au adăugat doi semifinaliști: Elena Voineag și Fachirul din Periș. Cu toții vor încerca să își adjudece marele premiu, însă lupta se anunță una grea, din care nu lipsesc mii de volți și roasturi arzătoare.

„Este cea mai interesantă finală de iUmor! Avem 13 concurenți, toată lumea merită să câștige, generozitatea este singurul atribut în această seară! Vreau ca toți concurenții să plece de aici fericiți, cu dorința de a se reîntoarce”, a spus Cheloo, unul dintre cei trei jurați de la show-ul de televiziune.

Cum se desemnează câștigătorul ”iUmor”

Finala concursului ”iUmor”, de la postul de televiziune Antena 1,  este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare concurent își va prezenta numărul pregătit.

Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În această seară, la marea finală, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin  SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

 

citește și...