Fiica Roxanei Ciuhulescu și-a luat buletinul. ”M-au luat fiorii când am văzut”

28.04.2022, 15:23
Fiica Roxanei Ciuhulescu și-a luat buletinul. ”M-au luat fiorii când am văzut”
Fiica Roxanei Ciuhulescu și-a luat buletinul. ”M-au luat fiorii când am văzut”

Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, a trecut prin mari emoții în urmă cu câteva zile. Fiica vedetei, Ana Cleopatra, a împlinit 14 ani și și-a luat buletinul.  Roxana Ciuhulescu a povestit cum a fost ziua de 27 aprilie, când fata sa a primit actul de identitate. ”M-au luat fiorii când am văzut buletinul Anei”, a spus vedeta.

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Roxana Ciuhulescu este cunoscută și ca fiind vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri. Anul acesta, Roxana Ciuhulescu a fost implicată în proiectul ”Survivor România”, de la Pro TV. Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Fiica Roxanei Ciuhulescu și-a luat buletinul.”O zi pe care orice părinte o ține minte toată viața”

”A fost o zi pe care orice părinte o ține minte toată viața. Iată că am ajuns și eu să o trăiesc și m-a emoționat foarte mult. M-au luat fiorii când am văzut buletinul Anei. Știi ce mi-a zis când l-a văzut?! “Iei! Acum am dreptul să stau în față”, iar eu i-a spus im glumă: “Unde? La autobuz?!”. Deci, iată un drept dar și o responsabilitate. Am îmbrățișat-o. Este mai matură, clar”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru click.ro.

”Ana are 1,65 m, și doctorul mi-a spus că de-abia acum începe să crească. A făcut balet nouă ani, apoi s-a oprit, însă reluăm cursurile. Acum face echitație și am reluat cursurile de balet, dar nu este înclinată spre genul de sporturi pe care le-am practicat eu”, a mai spus vedeta despre fiica sa.

 

citește și...