Fiica lui Răzvan Simion, imagine de milioane cu iubita tatălui său. Ce a spus despre Daliana Răducan

27.06.2021, 12:08
Fiica lui Răzvan Simion, imagine de milioane cu iubita tatălui său. Ce a spus despre Daliana Răducan

De aproape un an, Răzvan Simion trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu arhitecta Daliana Răducan. Prezentatorul tv le-a făcut cunoștință copiilor săi cu noua lui parteneră. Se pare că fiica lui, Ianca Simion, este cea mai încântată de Daliana și chiar este destul de apropiată de brunetă. 

Pe rețelele de socializare, fiica lui Răzvan Simion a publicat o imagine emoționantă în legătură cu relația amoroasă pe care o are tatăl său cu Daliana Răducan. Ianca Simion este cea mai bucuroasă că cei doi sunt împreună.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au participat împreună la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu, ce a avut loc pe data de 15 mai. Cei doi nu au mai vrut să își ascundă dragostea și le-au demonstrat tuturor că formează un cuplu foarte sudat.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a anului trecut.

citește și...