Fiica lui Mihai Gâdea a trecut cu brio peste examenul de Bacalaureat! Ce facultate va urma

07.07.2021, 10:05
Fiica lui Mihai Gâdea a trecut cu brio peste examenul de Bacalaureat! Ce facultate va urma
Fiica lui Mihai Gâdea a trecut cu brio peste examenul de Bacalaureat! Ce facultate va urma

Mihai Gâdea, prezentatorul emisiunii “Sinteza zilei”, este un tătic tare mândru! Fiica lui, Karina Maisha Gâdea, a trecut cu brio peste examenul maturității. Tânăra de 18 ani va urma o facultate în străinătate. 

Mihai Gâdea a mărturisit că a avut emoții mari pentru fata lui, iar acum răsuflă ușurat.

“Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, a declarat Mihai Gâdea, pentru impact.ro.

Fiica lui Mihai Gâdea va studia în străinătate

Realizatorul de la Antena 3 a dezvăluit că fiica lui, Karina Maisha, a fost deja acceptată la o Universitate importantă din Olanda, acolo unde va studia pe partea de creative-business.

Karina este pasionată de domeniul artistic, de fotografie, dar cel mai evident talent se duce înspre muzică. Fata lui Mihai Gâdea are o voce minunată și a devenit deja cunoscută pe Youtube, prin câteva videoclipuri în care interpretează melodii despre iubire și prietenie.

Ea a intrat pentru prima dată în atenția publicului în 2014, când i-a fost publicat videoclipul melodiei „Voi aștepta”, o piesă destinată copiilor de vârsta ei, care a fost foarte apreciată la momentul apariției.

Ce salariu ar avea Mihai Gâdea la Antena 3

Mihai Gâdea ar încasa bani frumoși în fiecare lună de la postul de televiziune Antena 3, unde lucrează de ani de zile.

Mihai Gâdea are o carieră impresionantă în televiziune, având emisiune zilnică la postul de televiziune Antena 3. În presă s-a vehiculat însă ce salariu ar primi jurnalistul. Astfel, potrivit okmagazine.ro, Mihai Gâdea ar încasa lunar de la Antena 3 suma de 15.000 de euro.

“Dacă m-ar fi interesat partea financiară, cu siguranţă, aş fi ales într-un alt fel. Dar nu despre acest lucru este vorba. Cine ştie să conjuge verbul „a avea” nu reuşeşte neapărat. Pentru mine, Antena 3 este acasă. Aceasta este familia mea. În trustul nostru sunt nişte jurnalişti care au convingeri puternice şi, mai ales, cred în libertate. Echipa noastră este una fantastică şi acest lucru este greu de găsit”, spunea jurnalistul într-un interviu, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...