Fiica lui Mihai Gâdea a împlinit 18 ani. Cum arată Karina

20.08.2020, 10:23
Fiica lui Mihai Gâdea a împlinit 18 ani. Cum arată Karina
Fiica lui Mihai Gâdea a împlinit 18 ani. Cum arată Karina

În urmă cu câteva zile, prezentatorul de televiziune Mihai Gâdea a aniversat-o pe fiica sa, Karina.

Fata lui Mihai Gâdea, Karina Maisha, și-a aniversat ziua de naștere în urmă cu câteva zile. Karina a împlinit 18 ani, ocazie cu care prezentatorul de la postul de televiziune Antena 3 i-a făcut o urare în mediul online.


”18! La mulți ani, Dragostea mea!”, este mesajul transmis de Mihai Gâdea de ziua de naștere a fiicei sale.

Karina este o tânără foarte frumoasă, după cum se poate vedea și din fotografiile date publicității de prezentatorul de televiziune.


Karina este pasionată de muzică și când avea doar 12 ani a lansat un videoclip pe YouTube.

Soția lui Mihai Gâdea, o prezență discretă

Potrivit revistei Viva, pe cât de cunoscut este Mihai Gâdea, pe atât de discretă este partenera de viață a acestuia, Agatha.

Agatha Kuri și prezenttaorul de televiziune Mihai Gâdea  formează un cuplu de 17 ani. Agatha este fiica unui pastor adventist din Timișoara și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, în 2004. Mariajul cu Mihai Gâdea a avut loc în urmă cu mai bine de 15 ani. Agatha este foarte pasionată de sport. Partenera de viață a lui Mihai Gâdea participă la competiții de triathlon, un sport extrem de dificil, care este compus din mai multe discipline: înot, bicicleta și alergare.

Cine este Mihai Gâdea

Mihai Gâdea, în vârstă de 43 de ani, este un realizator de programe de televiziune din România. Începând cu data de 14 mai 2010 este directorul postului de televiziune Antena 3, după ce în prealabil a condus Antena 2 și a fost moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”.  Acesta este absolvent al Facultății de Teologie Adventistă, în anul 2000.  Numele ântreg al prezentatorului de la postul de televiziune Antena 3 este, de fapt, Mihai Emanuel Gâdea, conform impact.ro.

 

 

citește și...