Fiica lui Ion Dichiseanu, dezvăluiri sfâșietoare la o lună de la moartea actorului. „Este în continuare lângă noi”

27.06.2021, 10:37
Fiica lui Ion Dichiseanu, dezvăluiri sfâșietoare la o lună de la moartea actorului. „Este în continuare lângă noi”
Fiica lui Ion Dichiseanu, dezvăluiri sfâșietoare la o lună de la moartea actorului. „Este în continuare lângă noi”

Fiica lui Ion Dichiseanu nu-și poate reveni după moartea celebrului actor.

Ioana Dichiseanu a vorbit despre moartea tatălui său la o lună de la înmormântarea acestuia. Aceasta nu știe când anume va putea să treacă peste această pierdere.

Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaje de dincolo de la tatăl său

„Am apreciat și mesajele și gândurile, dar sincer vă spun că nu am putut să răspund nimănui. Nu știu dacă o să pot trece vreodată (n.r. peste durerea pierderii tatălui). Fiecare moment pentru mine și fiecare zi care trece este grea pentru că el nu mai este fizic și îmi este dor de el în fiecare clipă.  Deocamdată vreau să îmi canalizez toate gândurile către tata pentru a încerca să păstrez o comunicare cu el”, a declarat Ioana Dichiseanu, pentru un post de televiziune.

Fiica marelui actor a mărturisit că îl visează seară de seară pe tatăl ei, care îi transmite mesaj de dincolo.

„Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri, am foarte multe semne și confirmări de la el că este în continuare lângă noi”, a mai spus fiica lui Ion Dichiseanu.

Cât despre moștenirea pe care i-a lăsat-o Ion Dichiseanu, Ioana a a mărturisit că este mândră să fie numită fiica regretatului actor.

„Am onoarea de a-i duce mai departe numele, frumos și cu demnitate, așa cum îi plăcea lui să spună și știu că am fost un copil bun pentru el și sper să fiu și de acum înainte. Cea mai importantă moștenire pentru mine este faptul că sunt copilul lui”, a mai adăugat tânăra.

Cât primea Ion Dichiseanu pentru un singur spectacol

Actorul nu s-a plâns niciodată că ar primi prea puțin și mărturisea că face totul din plăcere. Ion Dichiseanu pleca acasă cu 150 de lei după fiecare reprezentație.

‘Într-un teatru particular repeţi de zece, douăzeci de ori până ieşi la rampă cu un spectacol. Primesc 150 de lei pe reprezentaţie, dar nu mă plâng, aceasta este menirea mea pe pământ şi nu o văd ca pe un sacrificiu’, spunea regretatul actor.

Pe lângă acești bani, el încasa de la statul român o pensie de doar 1500 de lei. Într-un interviu mai vechi, Ion Dichiseanu a povestit că are o proprietate, pe care a achiziționat-o în 1991, dar pe care a dat-o în chirie pentru suma de 700 de euro.

„Am de 24 de ani acest spaţiu şi a fost permanent închiriat. A funcţionat o perioadă foarte bună ca minimarket, iar ultimele cinci luni au închiriat nişte turci pentru pizzerie, doar că nu le-a mers şi au închis. Aşa înveţi ce merge şi ce nu. Financiar vorbind, spaţiul acesta pot să spun că m-a ajutat foarte mult. Din păcate, nu mai am altele”, a dezvăluit Ion Dichiseanu.

citește și...