Fiica lui Emanuel Isopescu a murit! Cum ajunsese să arate Cătălina la 49 de ani

09.04.2021, 09:24
Fiica lui Emanuel Isopescu a murit! Cum ajunsese să arate Cătălina la 49 de ani
Fiica lui Emanuel Isopescu a murit! Cum ajunsese să arate Cătălina la 49 de ani

Fiica fostului prezentator tv Emanuel Isopescu a murit! Cătălina s-a stins din viață la doar 49 de ani. Apropiații ei susțin că aceasta suferea de o boală nemiloasă, care a răpus-o, în cele din urmă. 

Cătălina Isopescu a decedat! Ea a fost un fotomodel celebru în anii ’90. Decesul ei a fost anunțat de iubitul său, actorul Oltin Hurezeanu. Moartea Cătălinei a survenit la nici un an după tatăl său.

Cătălina Isopescu a murit la 49 de ani

Înainte de a muri, Cătălina Isopescu părea destul de schimbată. Slăbise extrem de mult, după cum se poate vedea în imaginile pe care le posta pe rețelele de socializare

Oltin Hurezeanu, partenerul său, a avut puterea să scrie scurt și sfâșietor: “Ain’t no sunshine when she’s gone” (n.r. Soarele nu mai strălucește de când a plecat).

Mai multe persoane publice și-au exprimat regretul și condoleanțelele pentru moartea fulgerătoare a Cătălinei Isopescu.

“Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Am văzut-o în diferite show-uri de modă. Am avut bucuria să lucrăm împreună, eu eram în echipa de producție a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sârbu, show care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri”, a scris jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu pe Facebook.

Tatăl ei a murit în 2020

Tatăl Cătălinei Isopescu, Emanuel Isopescu, a decedat în 2020 la vârsta de 75 de ani. În 2011, Isopescu a suferit o operație dificilă la inimă și aducea acuzații medicilor că s-ar fi infectat în spital cu o bacterie nosocomială. El s-a retras din activitate în 2011, la Tulcea, acolo unde avea o pensiune.

”Eu am crezut întotdeauna că FB este un for al schimburilor informaționale și al întrajutorării. Am ajuns la mâna voastră. Vârsta, bolile și propria-mi inconştienta m-au lăsat fără picioare”, spunea Emanuel Isopescu.

citește și...