A murit omul de televiziune Emanuel Isopescu. Anunțul a fost făcut de fiica sa

03.09.2020, 13:20
A murit omul de televiziune Emanuel Isopescu. Anunțul a fost făcut de fiica sa
A murit omul de televiziune Emanuel Isopescu. Anunțul a fost făcut de fiica sa

Omul de televiziune Emanuel Isopescu a murit. Acesta a încetat din viață la vârsta de 75 de ani.

Fostul jurnalist de investigații și om de televiziune Emanuel Isopescu a încetat din viață. Anunțul despre decesul acestuia a fost făcut de fiica sa, Ioana, pe o rețea de socializare.

”Drepții cu drepții și viii cu viii. Cum zici tu. 3.08.1945-2.09.2020. Tătucă, rămas bun…”, este mesajul transmis de fiica celui care a fost Emanuel Isopescu.

Pe pagina de Facebook alui Emanuel Isopescu  au fost postate numeroase mesaje de condoleanţe.

 „E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl ştia oricine, în orice loc din România. M-a învăţat multe, mi-a dat încredere şi emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad şi tovarăş de tenis de masă. Rămas bun, Şefule, mulţumesc frumos pentru tot!”, a scris jurnalistul Emil Hossu-Longin.

A suferit o operație în urmă cu nouă ani

În luna iunie a acestui an, cunoscutul prezentator TV făcea un apel pe Facebook, pentru a găsi pe cineva care să-l îngrijească contracost, deoarece se deplasa cu mare greutate.

”Eu am crezut întotdeauna că FB este un for al schimburilor informaționale și al întrajutorării. Am ajuns la mâna voastră. Vârsta, bolile și propria-mi inconştienta m-au lăsat fără picioare”, spunea Emanuel Isopescu.

În 2011, Emanuel Isopescu a suferit o operație dificilă la inimă, precizează click.ro.

Fost jurnalist de investigatii, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul carierei la majoritatea posturilor TV importante din România. S-a retras din activitate în anul 2010. Emanuel Isopescu tpăia în Tulcea, acolo unde avea o pensiune.

citește și...