Cui ar putea să revină toate bunurile lui Cornel Galeș! Răsturnare de situație după moartea văduvului Ilenei Ciuculete

07.01.2020, 14:23
Cui ar putea să revină toate bunurile lui Cornel Galeș! Răsturnare de situație după moartea văduvului Ilenei Ciuculete
Cui ar putea să revină toate bunurile lui Cornel Galeș! 

Ileana Ciuculete a decedat în 2017, după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. Cât a trăit, solista de muzică populară a dorit ca soțul ei, Cornel Galeș, să se ocupe de toți banii săi. Astfel, bărbatul era cel care administra toate conturile artistei.

Cui ar putea să revină toate bunurile lui Cornel Galeș!

Chiar și după moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a primit vila în care a locuit cu solista, dar pe care ulterior a vândut-o. Imobilul l-a vândut cu 91.000 de euro, din care a fost obligat de judecători să plătescă celor doi fii ai artistei câte 34.000 de euro.

De asemenea, Cornel Galeș a mai primit și 4.000 de lei din drepturile de autor ale Ilenei Ciuculete. La un calcul atent, bărbatul s-a ales cu 23.000 de euro din vila vândută, la care se adaugă și apartamentul pe care îl avea închiriat în România.

Cornel Galeș a decedat pe 30 noiembrie 2019, în urma unui tragic accident auto, petrecut în Spania. Acum, după moartea acestuia, toate bunurile lui ar putea reveni fostei lui iubite, blonda Viviana.

Conform playtech.ro, Ileana Ciuculete avea bani și în conturi de care nu știa nimeni. Cornel Galeș avea acces la toate conturile solistei, iar după moartea lui, toate ar fi ajuns în posesia Vivianei.

„Ileana Ciuculete avea și bani în conturi, despre care puțină lume știe. Acces la conturile ei a avut Galeș, până să moară. Doar că, din ce se vorbește prin anturajul lui, Viviana avea și ea acces la acești bani, iar acum, că el a murit, practic conturile respective, banii Ilenei, au rămas în administrarea Vivianei, fostei lui iubite, nu?”, a specificat o sursă din preajma lui Cornel Galeș, pentru sursa citată mai sus

citește și...