Fiica lui Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A., dezvăluiri îngrozitoare despre abuzurile tatălui

01.10.2019, 15:00
Fiica lui Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A., dezvăluiri îngrozitoare despre abuzurile tatălui
Fiica lui Drăghici i-a uluit pe anchetatori

Fiica lui Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A., a făcut dezvăluiri îngrozitoare despre abuzurile tatălui său. Minora i-a șocat pe anchetatori atunci când a fost audiată. 

Bogdan Drăghici este acuzat că și-a violat fiica timp de trei ani, aceasta fiind minoră. Abuzurile au debutat atunci când fata avea doar zece ani și au lăsat-o cu traume adânci. 

Astfel, Cancan scrie că, atunci când a fost audiată, fiica lui Drăghici nu a reușit să spună câte abuzuri au avut loc, așa că anchetatorii au realizat că violurile au fost în număr foarte mare. Mai mult decât atât, minora are stări depresive și este profund afectată de tot ce i s-a întâmplat. 

Fiica lui Bogdan Drăghici, abuzată de nenumărate ori

„Activitatea infracţională descrisă de minoră s-a desfăşurat pe o perioadă atât de lungă şi cu o asemenea frecvenţă şi intensitate, încât victima nu poate indica detaliat şi plasa în timp în mod exact fiecare eveniment, iar o relatare de o asemenea precizie nici nu i se poate pretinde în condiţiile date”, scrie în dosar. 

„Este greu de descris în cuvinte starea minorei din timpul audierii, însă aceasta poate fi observată prin vizionarea înregistrării (…) Minora este traumatizată, ruşinată, plânge, oftează, nu îşi găseşte cuvintele, pierde şirul ideilor atunci când este nevoită să rememoreze cele mai traumatizante evenimente şi este cuprinsă de un profund sentiment de vină, crezând că este responsabilă pentru cele petrecute”, se mai precizează în documentele aflate la instanță. 

citește și...