Soția lui Bogdan Drăghici a reclamat abuzurile bărbatului acum doi ani, dar nu a fost crezută: „Ești paranoică!”

23.08.2019, 16:22
Soția lui Bogdan Drăghici a reclamat abuzurile bărbatului acum doi ani, dar nu a fost crezută: „Ești paranoică!”
Helen Drăghici a divorțat de soțul ei în 2016

După ce Bogdan Drăghici a fost arestat cu suspiciunea de viol asupra a cel puțin uneia dintre fiice sale vitrege, mama fetiței a dezvăluit că a sesizat abuzurile încă din 2017, dar nu a fost luată în seamă. 

Helen Drăghici a declarat, pentru Libertatea, că Secția 24 Poliție și DGASPC Sector 5 au primit informații atât de la ea, cât și de la o victimă, însă le-au ignorat. 

A avut primele suspiciuni în 2013

Femeia a început să aibă bănuieli în 2013, atunci când fiica sa cea mare avea 10 ani. Deși a întrebat-o dacă s-a întâmplat ceva, fetița a negat. 

După ce Helen a divorțat de Drăghici în 2016, fetele sale din primul mariaj au rămas în custodia ei, însă Drăghici nu le-a lăsat timp de trei ani pe fetele pe care le au împreună să comunice cu mama lor. 

Două persoane au mai dezvăluit abuzuri ale lui Drăghici

Acum doi ani, fosta soție a lui Drăghici a aflat o informație care îi confirma bănuielile. Mama unei fetițe care a mers într-o excursie cu Drăghici a relatat că fiica sa a venit înspăimântată acasă și a povestit lucruri îngrozitoare. Președintele asociației T.A.T.A. s-a plimbat gol prin camera de hotel, a chemat-o pe copilă să îi aducă un prosop la duș și a mângâiat-o pe fată în zona intimă. 

De asemenea, o rudă a lui Drăghici i-a povestit lui Helen că individul a pipăit-o, pe vremea când avea 10 ani, în timp ce o medita la matematică. 

Deși fosta soție a lui Drăghici a relatat toate aceste informații celor de la DGASPC Sector 5, nu s-a deschis nicio anchetă, ba, chiar mai mult, i s-a spus că „e paranoică” și că Drăghici este un tată model pe care ea vrea să îl discrediteze. 

 

citește și...