Fiica lui Aurelian Preda l-a șantajat pe Nicușor Iordan! De ce i-a cerut 100.000 de euro

30.10.2019, 17:17
Fiica lui Aurelian Preda l-a șantajat pe Nicușor Iordan! De ce i-a cerut 100.000 de euro
Anamaria Rosa spune că Nicușor Iordan a abuzat-o sexual 

Scandalul continuă între fiica regretatului Aurelian Preda, Anamaria Rosa, și solistul de muzică populară, Nicușor Iordan.

Fiica lui Aurelian Preda l-a șantajat pe Nicușor Iordan!

Tânăra de 18 ani l-a acuzat pe prietenul cel mai bun al lui Aurelian Preda că a violat-o pe vremea când era încă minoră. Fata și-a angajat avocați după ce l-a dat în judecată pe Nicușor Iordan. Acum, artistul de muzică populară aruncă bomba.

Susține că avocații Anamariei Rosa i-ar fi cerut 100.000 de euro în schimbul retragerii plângerii penale. Nicușor Iordan a mărturisit că acesta este de fapt un șantaj.

‘Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimonicale, acum se încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește’, a spus Nicușor Iordan, potrivit Wowbiz.

Anamaria Rosa spune că Nicușor Iordan a abuzat-o sexual

Anamaria Rosa a declarat că Nicușor Iordan i-a pus ceva în băutură și nu își mai aduce aminte ce s-a întâmplat cu adevărat. În schimb, Nicușor Iordan neagă toate acuzațiile tinerei.

Dragii mei. Astăzi am avut parte de un nou atac mediatic în ceea ce mă privește. S-a schimbat doar televiziunea! Înțeleg să resping toate acuzațiile care mi se aduc, este opinia domnișoarei Ana Maria și atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată și în scris! Înțeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment… Legislația penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică.

i-au fost aduse atâtea acuzații, s-au făcut afirmații mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă!

Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum de încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește’, a scris Nicușor Iordan pe Facebook.

citește și...