Fiica lui Aurelian Preda a decis să vândă casa pe care artistul i-a lăsat-o moștenire. Suma enormă pe care o cere Anamaria Preda

23.11.2022, 12:05
Fiica lui Aurelian Preda a decis să vândă casa pe care artistul i-a lăsat-o moștenire. Suma enormă pe care o cere Anamaria Preda
Fiica lui Aurelian Preda a decis să vândă casa pe care artistul i-a lăsat-o moștenire. Suma enormă pe care o cere Anamaria Preda

Anamaria Preda a luat o decizie uluitoare la șase ani de la moartea tatălui său, Aurelian Preda. Tânăra a pus la vânzare casa pe care artistul i-a lăsat-o moștenire. Ce sumă exorbitantă cere? 

Au trecut mai bine de șase ani de la moartea lui Aurelian Preda, însă fiica lui tot nu a scăpat de datoriile pe care părintele ei le-a lăsat în urmă. Anamaria Preda a decis să scoată la vânzare casa pe care tatăl ei i-a lăsat-o moștenire.

Tânăra a mărturisit că abia se mai descurcă cu banii, mai ales că din 2016 se luptă din greu cu ratele la bănci.

Fiica lui Aurelian Preda vinde casa pe care solistul i-a lăsat-o după moartea lui

„Pe 2 februarie am primit o citație la apartamentul unde plătesc rate deja. Tatăl meu a achizitionat apartamentul în iunie 2016. Se spune ca trebuie achitată până în septembrie 2016. M-au chemat in Instanță. Este o suma de 4500-5000 de euro la mijloc. Domnul sustine ca exista o chitanta prin care tata ar fi imprumut o astfel de sumă de la el. Incerc sa scap cat de mult pot de toate datoriile tatalui meu. Mai este creditul bancar pana in anul 2039.”, a declarat Anamaria Preda la ,,Acces direct”.

În cadrul unui interviu, fiica regretatului Aurelian Preda a dezvăluit că a luat decizia de a vinde casa pe care i-a lăsat-o tatăl său. Ea își dorește să investească banii pe care îi va obține în proiecte muzicale. Conform Click, Anamaria Preda cere 200.000 de euro pe locuință.

Încă nu există cumpărători, deoarece nu am pus încă anunțul și mai am foarte puțin până îmi scot certificatul de moștenitor. Nu cred că lui tati i-ar părea rău ca eu să vând casa, deoarece știe că de atâția ani mi-e greu și mai ales că el nu a locuit în casă decât 2 luni de zile, deoarece în iulie 2016 ne-am mutat în casă și în septembrie 2016 a decedat. Încă nu mi-am găsit, dar îmi doresc mult o casă la curte!”, a declarat Anamaria Preda pentru Click! 

Aurelian Preda a decedat la vârsta de 47 de ani

Aurelian Preda s-a stins din viață pe 27 septembrie 2016. Avea doar 47 de ani.  În 2010 a fost diagnosticat cu cancer la colon, după ce anterior avusese un anevrism cerebral care l-a dus la moartea clinică.

„Aurelian mi-a zis: ‘M-au nenorocit cei de la București. Am făcut septicemie’. Evident, atunci m-am cutremurat pentru că știu și eu ce înseamnă lucrul ăsta. Eu, să-l îmbărbătez, zic: ”stai liniștit, peste câte ai trecut tu… treci și peste asta”. Și el atunci a dat din cap și a spus ceva de genul că până aici a fost. Mai mult decât atât, am chemat și un notar să fac testament”, povestea Nicușor Iordan, în documentarul Aurelian Preda. Testament, difuzat la Etno TV.

citește și...