Fiica lui Adi Bărar, mesaj dureros după ce și-a înmormântat tatăl: ‘Drum lin către stele tati’

11.03.2021, 09:55
Fiica lui Adi Bărar, mesaj dureros după ce și-a înmormântat tatăl: 'Drum lin către stele tati'
Fiica lui Adi Bărar, mesaj dureros după ce și-a înmormântat tatăl: 'Drum lin către stele tati'

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, a decedat la 61 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus. Solistul lăsat multă durere în sufletele familiei, a colegilor de trupă și a fanilor acestuia.

El a fost înmormântat marți, 9 octombrie, într-un cimitir din Timișoara. Din cauza pandemiei de coronavirus, la funeralii au participat doar familia și câțiva prieteni apropiați.

Adi Bărar a fost înmormântat

Fiica artistului nu-și revine după moartea tatălui său. După ce și-a condus părintele pe ultimul drum, Delia Bărar a scris un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Ea a publicat și o fotografie cu Adi Bărar.

”Așa vreau să mi te amintesc. Cu zâmbetul pe buze, cu o energie care nu va putea fi vreodată egalată. E o pierdere imensă care nu poate fi cuprinsă în cuvinte, însă știu sigur că nu vei fi uitat vreodată. , spunea el. Ne luăm rămas bun de la el ca și pământean, dar îl vom păstra în suflet mereu, pentru că ceea ce a creat el nu va muri niciodată.

Drum lin către stele tati, sufletu-mi spune mi-e dor, îmi vine să strig ajutor, aș vrea să mă fac vrăjitor sau aripi să-mi crească să zbor, pân’ la lună și pân’ la stele aș zbura, pân’ la soare n-ar fi departe-n mintea mea, să te mai zăresc măcar o dată aș vrea…”, a fost postarea tulburătoare a fiicei lui Adi Bărar.

Adi Bărar a murit pe 8 martie. El era internat în stare gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean din Timișoara.

”Este răpus în mod clar de această boală care i-a afectat inițial plămânii aproape complet și ulterior, toate organele și, în final, în ciuda tuturor eforturilor făcute, a tehnicilor de susținere a funcțiilor vitale, a medicației, a îngrijirilor, a pierdut lupta”, a declarat medicul Dorel Săndesc.

citește și...