A murit Adi Bărar! Liderul trupei Cargo fusese infectat cu COVID-19

08.03.2021, 11:22
A murit Adi Bărar! Liderul trupei Cargo fusese infectat cu COVID-19
A murit Adi Bărar! Liderul trupei Cargo fusese infectat cu COVID-19

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, a murit la spital. El fusese internat la finalul lunii februarie după ce s-a infectat cu coronavirus. Din păcate, starea lui de sănătate era una gravă și era internat la ATI. 

Adi Bărar, în vârstă de 61 de ani, a decedat! Starea lui de sănătate era fragilă, întrucât suferea și de alte afecțiuni mai vechi. Medicii au făcut toate eforturile să-i salveze viața.

A murit Adi Bărar

Anunțul decesului bărbatului a fost făcut pe pagina de Facebook a formației.

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat până azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Bărar! 15.01.1960 – 08.03.2021”. Postarea este însoțită de versurile piesei „În seara asta”, pe care artistul le-a cântat de sute de ori în fața fanilor: „Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”.

Armand Bărar s-a născut pe data de 15 ianuarie la Timişoara. El este fondatorul trupei Cargo, pe care a înfințat-o în anul 1985.

La început, membrii erau Nae Tornotzi (voce), Adrian Bărar și Tavi Iepan (chitară), Tibi Gajdo (chitară bass), Dinel Tolea (clape) și Carol Bleich (tobe). Trupa rock a atins culmile succesului odată cu venirea în trupă a regretatului solist Leo Iorga.

În urmă cu 6 ani, atât el, cât și colegii de trupă au primit titlurile de cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara. Totul s-a decis în cadrul unei şedinţe ordinare a Consiliului Local.

citește și...