Fiica Larisei și a lui Marian Drăgulescu a devenit majoră. Părinții i-au organizat o petrecere pe cinste!

04.10.2022, 11:35
Fiica Larisei și a lui Marian Drăgulescu a devenit majoră. Părinții i-au organizat o petrecere pe cinste!
Fiica Larisei și a lui Marian Drăgulescu a devenit majoră.

Larisa Drăgulescu și fostul său soț, marele gimnast Marian Drăgulescu, au aniversat-o pe fiica lor, Beatrice, care a împlinit 18 ani. Beatrice a avut parte de o petrecere pe cinste, organizată de părinții săi. Petrecerea a costat câteva mi de euro, după cum a dezvăluit Larisa Drăgulescu la un post de televiziune.

În luna aprilie a anului trecut, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta a făcut declarații după nunta cu alesul inimii sale, Bogdan. Larisa Drăgulescu a dezvăluit, la Antena Stars, că nu a luat numele de familie al actualului ei soț, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie. În prezent, Larisa Drăgulescu activează pe o platformă care creează conținut destinat adulților. Aceasta face bani frumoși din ipostazele sexy pe care pe postează pe platforma Onlyfans. La platforma respectivă se poate avea cces doar plătind un abonament de 5,99 de dolari.

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii, Beaterice și Richard. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona.

Fiica Larisei și a lui Marian Drăgulescu a devenit majoră. ”Costurile au fost pe măsură, cam câteva mii de euro, nu mai contează”

În urmă cu câteva zile, Beatrice, fiica Larisei și a lu Marian Drăgulescu, a împlinit 18 ani și a avut parte de o petrecere pe cinste, carre a costat o sumă mare de bani. ”Majorat 🎉…La multi ani, Beatrice, ai crescut mare și frumoasă 👸 Îți doresc să ai parte de tot ce îți dorești în viață ❤️ Te iubește tati”, a transmis Marian Drăgulescu în mediul online.

Larisa Drăgulescu a dat detali despre petrecerea de majorat a fiiicei sale la postul de televiziune Antena Stars. ”Ea a fost destul de modestă, nu și-a dorit nimic special, a vrut să fie surpriză, nu a vrut să vadă tortul, sala, aranjamentul, a vrut să fie surprinsă. Singurul lucru pe care și l-a dorit, a spus că vrea să arate ca o prințesică în ținuta ei. Partea de sus a fost un corset cu cristale, iar partea de jos a fost fusta de la rochia mea de mireasă de la nunta cu Marian. Tortul a fost alb cu roz, mare, pe trei etaje. Au fost 70 de persoane, am încercat să ne limităm la 70, altfel puteam să ajungem la mult mai mulți. Costurile au fost pe măsură, cam câteva mii de euro, nu mai contează. Important e că a ieșit foarte frumos, așa cum ne-am dorit”, a detaliat Larisa Drăgulescu, potrivit spynews.ro.

citește și...