Fiica Andreei Antonescu și-a aniversat ziua de naștere. Ce cadou i-a trimis tatăl ei din America

26.05.2020, 14:10
Fiica Andreei Antonescu și-a aniversat ziua de naștere. Ce cadou i-a trimis tatăl ei din America
Fiica Andreei Antonescu și-a aniversat ziua de naștere. Ce cadou i-a trimis tatăl ei din America

Cântăreața Andreea Antonescu a aniversat-o zilele trecute pe fiica sa, Sienna. Artista a dezvăluit ce cadou a primit fata de la tatăl ei, aflat în America.

Sienna, fiica cântăreței Andreea Antonescu, a împlinit 9 ani zilele trecute De la eveniment nu putea lipsi nașa Andreea Bălan, care a venit însoțită de fiicele ei și ale actorului George Burcea, Clara și Ella.

”La mulți ani, minunea mea, @sienna_spak!Alături de nașa @andreeabalanofficial întotdeauna, la bine, dar mai ales la greu!”, a fost mesajul transmis de Andreea Antonescu cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale.

A primit un super telefon de la tatăl ei

Andreea Antonescu a dezvăluit și ce i-a dăruit fetiței sale, dar și ce cadou a primit aceasta de la taăl ei, Traian Spak, care se află în America. Andreea Antonescu și Traian Spak sunt separați.

“Sienna a avut în fiecare an petreceri mari, cu multe persoane, peste 50, și uite că anul acesta a fost una mică, cu foarte puțini oameni. Nici eu la majorat nu am avut atâția oameni. Din păcate, nici Răzvan, fratele meu, nu a putut fi prezent, pentru că el a început lucrul și interacționează cu foarte mulți oameni și vrem să fim în siguranță pentru copiii noștri.

Sienna cântă la pian și, de ziua ei, a vrut o chitară și i-am dat comandă una, care va veni la un moment dat. Iar Traian, tatăl ei, a sunat-o de câteva ori din America și i-a făcut cadou un telefon șmecher, pe care și-l dorea”, a declarat Andreea Antonescu pentru click.ro.

Divorțul de Traian Spak, blocat de pandemie

Andreea Antonescu a decis să pună capăt mariajului cu Traian Spak. Artista este blocată cu actele din cauza pandemiei de coronacvirus care a afectat întreaga lume.

“Anul trecut am avut alte priorități și acum situația este blocată. Chiar dacă aș vrea să merg acolo nu pot, și dacă aș face acest lucru procesul ar dura foarte mult”, a explicat artista pentru sursa citată.

 

citește și...