Andreea Antonescu vrea cu orice preț să scape de tatăl fiicei sale! Ce a declarat despre divorțul de Traian Spak

20.01.2020, 14:35
Andreea Antonescu vrea cu orice preț să scape de tatăl fiicei sale! Ce a declarat despre divorțul de Traian Spak
Andreea Antonescu vrea cu orice preț să scape de tatăl fiicei sale! 

La finalul lui 2019, Andreea Antonescu declara că a decis să se despartă de tatăl fiicei sale, Traian Spak!

Căsnicia celor doi a început să scârțâie încă de acum un an, dar artista nega de fiecare dată zvonurile apărute. Principalul motiv care ar fi dus la divorț este distanța de aproape 10.000 km. De ani buni, Traian Spak trăiește în America, acolo unde se ocupă de afaceri, iar solista făcea naveta România-SUA.

Andreea Antonescu vrea cu orice preț să scape de tatăl fiicei sale!

Acum, Andreea Antonescu vrea cu orice preț să divorțeze de tatăl fiicei sale și a depus deja actele de divorț. Mai mult de atât, solista a pus punct relației cu fostul reporter de la Antena 1, Ștefan Manolache, iar din declarațiile vedetei, totul ar fi pornit de la faptul că aceasta nu este încă divorțată legal. Mai mult de atât, Traian Spak nu s-a prezentat la notar pentru a semna actele.

‘Hotărârile în viață le-am luat, în general, cu greu și după mult, mult timp de gândire. De cele mai multe ori am dat vina pe zodie… Dar și când m-am decis, când mi-am dat seama că nu mai sunt alte soluții, am continuat drumul realizând că nu am de ce să mă mai întorc. 2019 a fost un an greu, dar și plin de succes, în care am muncit foarte mult și am considerat că trebuie să mă dedic întru totul Siennei și muzicii. Încă din septembrie, am anunțat că voi divorța la notar. Nu mi-am dorit tribunale, avocați, înfățișări și tot ceea ce implică acest proces, însă nu s-a putut altfel. Inițial, nu am știut de această variantă a divorțului prin neprezentare.

Aici a fost problema, timpul, care nu s-a găsit să se meargă fizic la notar. Am luat această decizie strict dintr-o datorie pe care simt că o am față de mine. Nu îmi place situația, dar am intrat în 2020 cu treburi neterminate de anul trecut. Când încep un lucru, vreau să îl duc până la capăt. Nu sunt genul de persoană care să abandoneze pe parcurs sau care să lungească situații care se pot rezolva rapid. Mi-am găsit un avocat care a început deja demersurile, iar actele au fost depuse’, a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

citește și...