Fericire mare în familia Andrei. Artista a dat vestea despre fiica ei

01.07.2020, 13:22
Fericire mare în familia Andrei. Artista a dat vestea despre fiica ei
Fericire mare în familia Andrei. Artista a dat vestea despre fiica ei

Cântăreața Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt în culmea fericirii. Vedeta a anunțat ce performanță a reușit fiica lor, Eva.

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cântăreața a anunțat, pe contul ei de socializare, ce peformanță a reușit fiica lor.

Eva Măruţă a terminat primul curs de pian și a obţinut chiar şi prima diplomă. Mezina familie Măruță demonstrează că a moștenit talentul artistic de la celebra sa mamă.

”Fiecare etapă e importantă, fiecare reușită merită sărbătorită. Eva a terminat un curs de pian. E clar, ne place muzica! ??? #bravo Eva!”, a anunțat Andra pe pagina sa de socializare.

Ce a răspuns Cătălin Măruță când a fost întrebat dacă soția sa e din nou gravidă

De curând, la o emisiune de televiziune, Cătălin Măruță a fost întebat dacă soția sa este din nou însărcinată.

”Nu, Andra nu e însărcinată. Dacă ne mai dorim copii? Acuma știi cum e, ce vrea Dumnezeu. Avem doi copii. Suntem super fericiți cu David și cu Eva. Dar, în perioada asta nu așteptăm…”, a venit răspunsul lui Cătălin Măruță.

De la ce a avut discuții cu soția sa

Cătălin Măruță a vorbit, în cadrul unui recent interviu, despre aceste ultime luni pe care le-a petrecut în izolare, alături de familia sa.

”Nu ne-am certat. Chiar absolut deloc. Singurele discuții care au apărut, dacă au apărut, au fost legate de modul de a gestiona aceste teme online. Poate eu voiam ca David să aibă mai mult timp liber, Andra zicea nu, trebuie să-și termine întâi temele și apoi să facă ceva. Și apoi mi-am dat seama că știi ce, gestionează tu toată partea asta, pentru că nu o să mai înțeleagă nimic copiulul. Aici au fost mici discuții, dar în rest nu, absolut deloc”, a mărturisit prezentatorul de televiziune.

citește și...