Femeie indoneziană înghițită de vie de un piton uriaș. Localnicii au tăiat …

27.10.2022, 16:46

O femeie indoneziană a fost a fost ucisă și înghițită cu totul de un piton de șapte metri lungime sâmbăta trecută, în Indonezia. Să vedem în detaliu cum a fost mâncată de vie Jahrah de un piton. „După ce au tăiat burta, au descoperit că înăuntru era Jahrah”, a declarat Harefa pentru CNN Indoneisa.

Jahrah, care colecta cauciuc, în vârstă de 50 de ani, a fost văzută ultima dată duminică dimineață, când a plecat spre locul de muncă, la o plantație cu arbori de cauciuc. Când familia ei a început să se îngrijoreze, sătenii au trimis echipe de căutare în pădure. Apoi, au aflat că Jahrah a fost mâncată de vie de un piton.

Un salvator a relatat: “S-a dovedit că femeia pe care o căutam se afla în stomacul șarpelui”, transmite BBC.

„Victima a fost găsită în stomacul șarpelui”

În urma capturării și tranșării acestuia, sătenii au găsit corpul femeii în interiorul stomacului. Ei au plasat o parte din corpul dezmembrat al șarpelui într-un sac.

Rămășițele nedigerate ale bunicii de 54 de ani se aflau în interiorul șarpelui de 7 metri pe care vecinii îngroziți au reușit să-l prindă în capcană și să-l tranșeze.

Cum au găsit-o sătenii pe Jahrah

Bunica Jahra a dispărut în pădure vineri, iar familia ei a raportat dispariția ei a doua zi. Șeful poliției din Betara Jambi, AKP Herafa, a declarat presei că soțul victimei a căutat în zonă, dar nu a găsit decât sandalele ei, eșarfa, jacheta și cuțitul.

La o zi după aceea, soțul lui Jahrah și o echipă de căutare s-au întors în aceeași zonă, unde au găsit șarpele uriaș cu secțiunea mediană umflată.

Ei au descoperit șarpele uriaș, care avea stomacul umflat, zăcând într-o pădure la două zile după ce a dispărut. Ei credeau că în burta umflată a șarpelui  se afla corpul femeii de 54 de ani.

Probele video îi arată pe bărbații din cartier lovind șarpele enorm în cap și înțepându-l cu un băț lung. Apoi au folosit cuțite și macete pentru a tăia stomacul șarpelui, expunând rămășițele femeii. Ulterior, aceștia au confirmat că Jahrah a fost mâncată de vie de un piton.

Femeia ar fi fost smulsă de fălcile șarpelui și apoi ar fi fost sufocată încet până la moarte, potrivit liderului satului, pe nume Anto.

Nu este prima dată când o persoană din Indonezia este ucisă și mâncată de un piton. Două decese similare au fost înregistrate în țară în 2017 și 2018.

Pitonii își înghit hrana întreagă. Fălcile lor sunt conectate prin ligamente foarte flexibile, astfel încât se pot întinde în jurul prăzii chiar și dacă aceasta este de mari dimensiuni.

 

citește și...