Fata cea mare a lui Liviu Vârciu se mută în București. ”Tati face un credit și îi ia apartament”

29.09.2020, 13:11
Fata cea mare a lui Liviu Vârciu se mută în București. ”Tati face un credit și îi ia apartament”
Fata cea mare a lui Liviu Vârciu se mută în București. ”Tati face un credit și îi ia apartament”

Liviu Vârciu face orice pentru copiii săi. Artistul a anunțat că fata sa cea mare se mută în București, unde el îi cumpără apartament.

Binecunoscutul artist Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Liviu Vârciu a anunțat că fata sa cea mare, Carmina, se mută la București, astfel că a decis să facă un credit și să-i cumpere un apartament.

„Se mută fata în București și tati face un credit și îi ia un apartament. Să vedem și cu prețurile că am înțeles că sunt bune în zona asta. Vrei în zona de Nord, tata? Știi cât e un apartament aici? Meriți! Îi ia tata!”, a spus Liviu Vârciu într-un InstaStory, potrivit spynews.ro.

„Ce-ți trebuie? Televizor? Dar tu unde gătești? Nu gătești? Wow! Pipera… Și aici baia”, a mai comentat Liviu Vârciu despre apartamentul Carminei.

Cel mai mare regret al lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a mărturisit care este marele său regret. Artistul și-ar fi dorit să își ajute mai mult familia. Liviu Vârciu regretă că nu și-a ajutat mai mult familia în perioada când era pe val cu formația L.A., din care a făcut parte și alături de care s-a bucurat de un imens succes la public.

”Nu mi-am ajutat părinții cum ar fi trebui să îi ajut cât am fost în LA. Asta regret cel mai mult și mai mult, că nu mi-am ajutat familia când puteam să o fac”, a declarat Liviu Vârciu la o emisiune de televiziune.

citește și...