Fata cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani. Mesajul de suflet pe care prezentatorul TV i l-a transmis lui Inoke

01.10.2020, 11:15
Fata cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani. Mesajul de suflet pe care prezentatorul TV i l-a transmis lui Inoke
Fata cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani. Mesajul de suflet pe care prezentatorul TV i l-a transmis lui Inoke

Fata cea mare a prezentatorului de televiziune Cabral și-a aniversat ziua de naștere. Inoke Ibacka a împlinit 18 ani.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke. Aceasta din urmă a împlinit 18 ani în urmă cu câteva zile.

Cabral i-a dedicat fiicei sale o postare pe blogul lui, publicând și o fotografie de când Inoke era micuță.

”Nu-mi spune că zboară timpul, că văd. Nu-mi spune că se topesc secundele de parcă nici n-au fost, că simt. Nu-mi arăta poze vechi… că parcă-s făcute ieri. Dar nu-s. Au trecut 18 ani de când mi-a venit în viață. Departe de a fi cel mai bun tată de pe lumea asta. Dar parcă nici cel mai rău.

Au trecut 18 ani. Cu regrete că aș fi putut face lucrurile mai bine. Sau măcar mai altfel. Cu mulțumirea că ce am știut a face cum trebuie, deși nu a fost varianta ușoară… am știut. Acum… doar așteptarea de a vedea dacă am avut dreptate.

Au trecut 18 ani de când a venit în viața mea și am văzut-o crescând și înflorind, zâmbind ori privindu-mă supărată fleașcă. S-a făcut mare pitica. Și nu i-am dorit sau urat să fie bogată. Frumoasă. Deșteaptă. De succes… sau orice altceva. Când mă gândesc la ea… îmi doresc să fie fericită”, a scris Cabral de ziua de naștere a fiicei sale.

Mesajul fostei soții a lui Cabral de ziua de naștere a fiicei lor

De aemenea, Luana Ibacka, fosta parteneră de viață a lui Cabral, a transmis un mesaj de ziua de naștere a fiicei lor.

”Oricât de plăcut ar fi, prezentul nu poate fi menținut. Nici viitorul, prevăzut. În fața copilului, mi-am dat seama mereu că aparenta înțelepciune, cunoaștere lumească, inteligență, nu fac 2 bani. A iubi prea mult este la fel de rău cu a nu iubi deloc. An de an, de ziua ei, realizez cât de fragil și efemer e fiecare moment al vieții..#18thbirthday #proudmom #ethernallove”, a scris Luana Ibacka.

citește și...