Farsa pe care i-a făcut-o soția lui Alin Oprea în urmă cu 10 ani. ”Băi, dar te-ai tâmpit cu totul”

12.08.2020, 10:07
Farsa pe care i-a făcut-o soția lui Alin Oprea în urmă cu 10 ani. ”Băi, dar te-ai tâmpit cu totul”
Farsa pe care i-a făcut-o soția lui Alin Oprea în urmă cu 10 ani. ”Băi, dar te-ai tâmpit cu totul”

Alin Oprea și soția sa, Larisa, se află în pragul divorțului. În urmă cu 10 ani, solistul a fost victima unei farse pusă la cale de partenera sa de viață, care, cu ajutorul unor complici, îi trmitea o citație de divorț.

Cu doi copii mari, Larisa Oprea și soțul ei, Alin Oprea, fostul component al trupei Talisman, au decis ca fiecare să o ia pe drumuri diferite în viață după 22 de ani de mariaj. Larisa se află la Londra, alături de cei doi copii, în timp ce Alin Oprea a apărut la mare alături de o altă femeie.

În urmă cu zece ani, Alin Oprea și soția sa au fost protagoniștii unui moment care acum pare că a fost ca o premoniție. Potrivit click.ro, a fost vorba despre o farsă de Sfântul Valentin, pusă la cale cu echipa emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1. Larisa îi trimitea atunci, cu ajutorul unor complici, o citație de divorț lui Alin Oprea.

„Am primit o citaţie într-un proces de la Larisa. Nici prin visele mele negre nu am văzut aşa ceva, pentru că eu tot timpul am făcut compromisuri pentru a fi totul bine. Eu de vreo doi ani am renunţat la ieşiri cu prietenii, pentru că ea mi-a spus că dacă mai ies la băut cu ei divorţează.

Cu toate astea m-am întâlnit zilele trecute cu nişte cunoştinţe şi am băut. Am întrecut măsura. Ăsta ar fi singurul motiv pentru a divorţa de mine”, a declarat Alin Oprea în emisiunea “Acces Direct” din data de 12 februarie 2010, conform sursei citate mai sus.

Cum a reacționat Alin Oprea când a aflat că a fost vorba despre o farsă

În momentul în care a aflat că citația de divorț a fost, de fapt, o farsă, Alin Oprea le-a cerut cameramanilor să iasă din casă ca să discute cu partenera sa de viață.

Cântărețul i-a dat cu o pernă în cap Larisei, spunându-i:

“Ideile tale tâmpite! Băi, dar te-ai tâmpit cu totul! Cine te-a ajutat?”.

”De fiecare aniversare a mea îmi face o farsă. Anul acesta m-am tot întrebat de ce nu am primit nimic de genul, iar acum am aflat. Nu pot să cred. E adevărat că farsele ei ne scot din monotonie, însă la aşa ceva nu m-am aşteptat”, a declarat ulterior Alin Oprea la emisiunea ”Acces Direct.

citește și...