Fanii lui Manchester United l-au criticat dur pe Cristiano Ronaldo. “Este o rușine”

20.10.2022, 13:07

Fanii lui Manchester United i-au reproșat lui Cristiano Ronaldo că a reactionat extrem de dur înainte de pauză împotriva lui Tottenham și l-au catalogat drept “un copil irascibil” pentru acest gest. “Ronaldo ar trebui să plece de la Manchester United de dragul lui, al moștenirii sale și al clubului”.

Superstarul lui United a fost rezervă neutilizată în timp ce echipa lui Erik ten Hag i-a făcut praf pe Spurs și a obținut o victorie cu 2-0 pe Old Trafford. În mod dramatic, el a părăsit meciul înainte de fluierul final.

Utilizatorii de pe rețelele de socializare au ripostat acum la adresa numărului 7 de la United pentru acțiunile sale și au afirmat că și-a “pătat” moștenirea la club, transmite dailymail.co.uk.

“Ronaldo este o rușine”

După ieșirea timpurie a lui Ronaldo, un fan a scris: “Ronaldo este o rușine la 37 de ani și pleacă ca un copil irascibil”.

‘Ronaldo își strică reputația la United, este o legendă, dar acum și-a pătat-o și asta e cel mai trist lucru, pentru ce își vor aminti de el tinerii fani’, a spus un altul.

“Ronaldo ar trebui să plece de la Manchester United”

Moștenirea sa a fost o temă recurentă, un utilizator spunând: “Ronaldo ar trebui să plece de la Manchester United de dragul lui, al moștenirii sale și al clubului”.

Un utilizator a susținut că atitudinea atacantului ar putea cauza probleme pentru echipă, scriind: “Ronaldo este o rușine! În acest moment, el nu face decât să creeze probleme pentru ETH’

Atacantul a ținut prima pagină a ziarelor în ultimele luni în legătură cu nemulțumirea sa față de lipsa de minute la club, după ce a încercat să obțină o mutare de la club în vară.

Ronaldo a fost eliminat din nou pentru meciul cu Tottenham, după ce a revenit în echipă după o perioadă petrecută pe bancă, și a fost în mod clar frustrat din nou, deoarece și-a părăsit echipa înainte de finalul meciului de pe Old Trafford.

Șeful lui United, Erik ten Hag, vorbind după meci, a declarat pentru Amazon Prime Video: ‘Nu dau atenție la asta. L-am văzut, mă voi ocupa de asta mâine, nu astăzi. Sărbătorim această victorie și trebuie să ne recuperăm pentru sâmbătă’.

El a marcat victoria lui United împotriva lui Everton la începutul acestei luni, cu Marcus Rashford și Anthony Martial în afara echipei accidentate, deși Rashford a revenit în față pentru victoria împotriva lui Tottenham.

Patrice Evra, care lucra ca expert la meci, a sărit în apărarea lui Ronaldo.

El a spus: “Fiecare este diferit. Vreau să rămân la performanța lui United. El ar fi putut spune la zece Hag “Intru”, iar noi vom face un reportaj în care îl vom arăta doar mergând. Poate că a spus că are nevoie de un tratament. Nu vreau să găsesc nicio scuză, dar vreau să mă concentrez pe povestea lui United și trebuie să nu mai vorbim în fiecare zi despre Cristiano”.

 

citește și...