Familia Măruță are aproape 10 milioane de urmăritori în online

14.09.2020, 12:51
Familia Măruță are aproape 10 milioane de urmăritori în online
Familia Măruță are aproape 10 milioane de urmăritori în online

Familia Măruță este extrem de urmărită în mediul online, având aproape 10 miloane de vizualizări.

Cântăreața Andra și prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță formează una dintre cele mai frumoae familii din showbiz-ul românesc, alături de cei doi copii ai lor, David și Eva. Cei patru membri ai familiei Măruțșă sunt foarte urmăriți în mediul online, având împreună aproape 10 milioane de vizualizări, potrivit click.ro.

Andra este urmărită pe Instagram de 2,4 milioane de fani, iar pe Facebook are o comunitate de 3,5 milioane de admiratori. partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, 688.000 de fani pe Instagram și 1,9 milioane pe Facebook.

Eva Măruță e urmărită de 259.000 de persoane pe Instagram, de 389.000, pe Facebook și are 146.000 de urmăritori pe Youtube. David are 69.000 de fani pe Instagram, 143.000 pe Facebook, iar vlogul său de pe YouTube este urmărit de 17.000 de abonați.

În total, cei patru au 9.511.000 de urmăritori în mediul online.

Andra, răsfățată de copii de ziua ei de naștere

De ziua sa de naștere, din august, Andra a primit multe cadouri. Vedeta a dezvăluit ce surpriză i-au făcut cei doi copii pe care îi are cu Cătălin Măruță, David și Eva.

”Copiii au fost foarte drăguți. Nu cred că am mai spus chestia asta. Copiii mei își strâng bani pentru diverse lucruri. Din banii lor strânși, mi-au dat fiecare câte o sumă de bani pentru a-mi cumpăra parfumul preferat.

Și n-am refuzat, pentru că îmi doresc să crească așa, să aibă grijă, să fie atenți la detalii, la ce își dorește mami, la ce își dorește tati.

Măruță mi-a făcut cadou niște adidași. Cred că m-a tot văzut seara că mă uitam pe aplșicații și probabil a văzut ce mi-am pus în coș”, a spus cântăreața într-un interviu recent.

citește și...