Alina Pușcaș, înainte de ”Splash! Vedete la apă”. ”M-a luat amețeala numai când m-am gândit de la ce platformă să sar”

16.08.2021, 12:47
Alina Pușcaș, înainte de ”Splash! Vedete la apă”.  ”M-a luat amețeala numai când m-am gândit de la ce platformă să sar”
Alina Pușcaș, înainte de ”Splash! Vedete la apă”. ”M-a luat amețeala numai când m-am gândit de la ce platformă să sar”

Ambițioasă și curajoasă, mămică a trei copii superbi, prezentatoarea Alina Pușcaș s-a aruncat cu capul înainte în cel mai nou sezon ”Splash! Vedete la apă”, chiar dacă are mare probleme cu înălțimile. Show-ul respectiv va avea premiera pe sâmbătă și duminică, de la ora 20.00, la postul de televiziune Antena 1.

Experiența din trecut nu pare să o ajute prea mult pe Alina Pușcaș în noul sezon ”Splash! Vedete la apă”. Și asta pentru că, deși este în continuare extrem de curajoasă, nu a reușit să își înfrângă anumite temeri. ”Am participat prima dată la Splash în 2014, am îmbătrânit de atunci. Nu fac sporturi extreme, nu sar cu parașuta, nu fac bungee jumping, nu îmi plac chestiile care țin de înălțimi, pentru că mi se face rău. În drum spre Bacău mă gândeam… ”Oare de la ce platformă o să sar… de la cinci? Maximum de la cinci, e prea sus… De la 3? Nu, că mă fac de râs…”. Și m-a luat amețeala numai când m-am gândit de la ce platformă să sar! Partea bună e că există un progres, în sensul în care nu mă mai lovesc atât de rău în apă, așa că încerc să fiu curajoasă”, a declarat Alina Pușcaș.

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică sunt primii curajoși care au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la ”Splash! Vedete la apă”

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori cărora le va reveni sarcina de a împinge concurenții ”Splash! Vedete la apă” nu în bazin, ci să își depășească limitele.

”A sărit de parcă ar avea picioroange!”, ”Parcă ești râmă!”, ”Nu mai face așa!” și ocazional ”Bravooo!” – sunt câteva dintre replicile care răsună zilele acestea în Bazinul Olimpic de la Bacău unde concurenții Splash își desfășoară antrenamentele alături de unii dintre cei mai bine pregătiți sportivi din România. Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori care au grijă ca fiecare dintre discipolii lor să reușească dacă nu o performanță remarcabilă, măcar o săritură corectă și, cu siguranță, mai mult decât credeau că sunt capabili.

”Cred că e o provocare să lucrezi cu vedete, din emisiunile trecute cam toți ne-au oferit surprize, nu cred că a fost vreunul care să nu își depășească limitele”, a spus Claudia Tiu.

Noul sezon ”Splash! Vedete la apă” începe în data de 21 august

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul ”Splash! Vedete la apă”, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1! De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală.

 

citește și...