Explicația dată de Andreea Antonescu după ce a spus că a fost sechestrată de iubit. Susține că a fost vorba despre o neînțelegere!

20.02.2020, 12:54
Explicația dată de Andreea Antonescu după ce a spus că a fost sechestrată de iubit. Susține că a fost vorba despre o neînțelegere!
Explicația dată de Andreea Antonescu după ce a spus că a fost sechestrată de iubit. Susține că a fost vorba despre o neînțelegere!

Andreea Antonescu a dat explicații, în mediul online, despre ceea ce s-a întâmplat noaptea trecută, când a sunat la 112, unde a anunțat că a fost sechestrată de iubitul ei, Ștefan Manolache, în apartamentul acestuia din Iași.

În înregistrările de pe Instagram, Andreea Antonescu pune cele întâmplate pe seama copiilor unor oaspeți. Susține că era într-o stare mai delicată și că a vrut să meargă să-și ia țigări, însă nu și-a găsit nici telefonul, nici cheile. Arista afirmă că copiii oaspeților au luat la un moment dat telefonul de serviciu al lui Ștefan Manolache și au sunat din greșeală la numărul de urgență 112 și pe fundal s-au auzit unele lucruri care i-au indus în eroare pe polițiști, notează spynews.ro.

”V-aș da bună dimineața, dar am făcut-o deja în jurul orei 7 cu un story, care probabil relata așa, dacă puteați citi printre rânduri, că nu am fost deloc sechestrată. Aseară am trecut printr-o experiență stranie. Ideea e în felul următor: nu am fost sechestrată. Aseară eram acasă cu Ștefan Manolache, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. (…) Au venit cu copii în vizită. Ștefan a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă”,  a spus vedeta, conform viva.ro.

Conform spynews.ro, reprezentanții IPJ Iași au infirmat versiunea Andreei Antonescu. Polițiștii au afirmat că o femeie în vârstă de 37 de ani a sunat la poliție.

„Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizaţi de către o femeie de 37 de ani, din Bucureşti cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său într-un imobil de pe raza Municipiului Iaşi. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă. Femeia a negat faptul că a efectuat apelul şi a declarat nicio problemă. În consecinţă, aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 4000 de lei, conform O.U.G nr. 34/2008 pentru apelare nejustificată a numărului unic de urgenţă”, a fost versiunea reprezentanților IPJ Iași.

citește și...